Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


10.3.2012

Hyvät Herrat ja Veljet, pitäkäämme puolemme!

Pääministeri Jyrki Kataisen haastattelu tänään TV -ykkösessä osoitti jälleen kerran kuinka kaukana pääministeri Katainen on tavallisen ihmisen arjesta ja kuinka vähän hän välittää suomalaisten ja Suomen valtion asioiden onnistuneesta hoitamisesta. Tärkeintä hänelle jatkuvasti on Kreikan ja muiden unionin etelävaltioiden selviytyminen ja sen loputon perusteleminen, että “suomalaisen hyvinvointivaltion” pelastaminen ratkaistaan Kreikassa.

Olen koettanut olla ymmärtäväinen nuorta pääministeriä kohtaan, mutta olen jo menettänyt toivoni hänen oppimiskykyynsä nähden, koska hän jatkuvasti toistaa itseään ja hokemisiaan “hyvinvointivaltioista”, suomalaisten “fiksuudesta” ynnä muusta vastaavasta nuoleskelusta, jonka teennäisyys paistaa rankasti läpi.

Syvällä sisimmässään hänen täytyy syvästi halveksia Suomen kansaa, ainakin syrjäseutujen väestöä ja erityisesti köyhiä ihmisiä ja matalapalkkaisia eläkeläisiä. Jos tämä mies on Euroopan paras valtiovarainministeri ja jos tämä mies on paras euromaiden johtajaksi, niin kyllä muiden maiden vastaavien täytyy olla todella kyvyttömiä hoitamaan maansa ja Euroopan asioita.

Odottaisinkin jo pääministeriltä jämeriä otteita maan kuntoon saamiseksi. Päätöksiä. Päätöksiä ja taas päätöksiä eläkeiästä, valtiontalouden tasapainottamisesta ja kauppavajeen kuntoon panosta.

Talouden kunnostamisen voisi säästöjen osalta aloittaa valtion hallinnon yläpäästä, hallituksesta ja eduskunnasta, sinne pesiytyneen jokseenkin turhan porukan pois potkimiseksi. Henkselit tulisi vetää myös eduskunnan fyysisen remontoinnin ylle. Remontoikaa maan hallitusvallan moraali sekä harmaa- ja roistotalous sekä Hyvä-Veli -järjestelmä ja kiusaamiskulttuuri.

“Hyvien veljien” yhteiskunta

Suomihan ei ole hyvin hoidettu valtio millään tavalla. Ei, koska keskimääräisesti ihmiset eivät voi hyvin, vaan huonosti, koska tasa-arvosta ei ole paljonkaan jos ollenkaan jäljellä ja koska vahvimmat ja röyhkeimmät saavat mellastaa miten tahtovat. Läpi yhteiskunnan kuuluu rikkaiden ja vallassa olijain huuto: “Hyvät Herrat ja Veljet, pitäkäämme puolemme, pitäkäämme yhtä!” Tämä huuto linjaa sen, mitä Katainen tarkoittaa hyvinvointivaltiolla, se on rikkaiden hyvinvointia, ei huono-osaisten.

Suomi on pahoinvointiyhteiskunta, sillä Suomi on lyhyessä ajassa muuttunut turvattomaksi. Työttömien, huono-osaisten, syrjittyjen, kiusattujen, köyhien ja velkaantuneiden ihmisten määrä on huikeasti kasvanut ja sosiaalinen mielenlaatu ja yhteisvastuu ovat heikentyneet. Saalistus on lisääntynyt, eikä yhteiskuntakoneisto näytä siihen puuttuvan, ei edes siitä piittaavan. Kreikkalaisen etu on suomalaisen etua tärkeämpi: otamme velkaa Kreikan pankkien pystyssä pitämiseksi ja kaiken kukkuraksi pimitämme velkoja koskevat asiapaperit kansaltamme. “Sopimukset täytyy pitää”, sanoo pääministeri. Kreikkalaisen roskapankin suojaaminen on tärkeämpää kuin suomalaisen veronmaksajan edun turvaamisen osoittaminen. Se on roskasopimus, jota ei voi asianomistajille näyttää.

Suomen valtio antoi Neuvostoliitolle moninkertaiset reaalivakuudet

Herra pääministerin suhtautuminen tässä haastattelussa kertoi hänen omasta piittaamattomasta asenteestaan Suomeen ja suomalaisiin mm. näin. Toimittajan kysyessä, pyrkikö Suomi saamaan Kreikalta vakuuksia reaaliomaisuuden muodossa, esim. saaria tai muuta reaaliomaisuutta vaatimalla. Katainen vastasi vastakysymyksellä: miltä meistä suomalaisista tuntuisi, jos meidän maastamme joku lääni tai muu alue annettaisiin vieraalle maalle vakuudeksi?

Olin näkevinäni jopa liikutusta pääministerin kasvoilla ja kosteutta hänen silmissään. Hänen suuri, laaja sielunsa sulkee syleilyynsä koko Euroopan, ja juuri tämä sielun avaruus estää häntä näkemästä Suomen syrjäseutujen kuoleman ja ihmisten omaisuuksien arvonromahduksen siellä.

Pääministerille on huomautettava, että reaalivakuuksien vaatiminen on raa´asti toteutettu myös Suomessa. Sotavelkojensa (=korvausten) pantiksi ja lisäksi Suomi joutui luovuttamaan 10-12 % kansallisvarallisuudestaan, maa-alastaan, laittamaan kylmään korpeen soturinsa ja heidän puolisonsa raivaamaan suomalaisille uusia asuinsijoja, pakkovuokraamaan Helsingin kupeesta suuren maa-alueen, johon velkoja toi armeijansa tykinkantaman päähän pääkaupungista valvomaan ja uhkaamaan, että rauhanehdot täytetään. Nyt ei lähetetä Kreikkaan edes euromaiden valvontakomissiota, ettei helleenien ylpeyttä loukattaisi! Kuka välitti 1944-1947 (1952) suomalaisten ylpeydestä? Välittikö britti, vaikka kuului valvontakomissioon? Ei, vaan antoi Stalinin ja Zdanovin mellastaa mielin määrin.

Suomi joutui ottamaan maahan valvontakomission valvomaan sotavelkojen maksamista, ohjaamaan pakottamalla poliittista suunnanmuutosta maassa, rankaisemaan syyttömät kansanjohtajat taannehtivalla lailla laittomasti syyllistettyinä ja nielemään karvas kalkki vastaan sanomatta. Komissio lähti vasta syksyllä 1947 kun pääosa velasta oli maksettu.

Nyt, rauhan oloissa, täysin tietoisina ja röyhkeästi kreikkalaisten johtajien EU:n suurvaltojen tuella Kreikan kansalaisille aiheuttamien vahingon tekijät pääsevät avustuksellamme kuin koirat veräjästä vailla mitään vastuuta ja he saavat nauttia eläkkeistään ja hyvinvoinnistaan ilman, että joutuisivat mistään vastaamaan.

Ja meidän pääministerimme lähes liikuttuu kyyneliin kysyttäessä, olisiko Kreikalta pitänyt vaatia reaalivakuuksia. Käsittämätöntä oman kansan edusta piittaamattomuutta ja antautumista muiden maiden etujen ajajaksi ja valvojaksi.

Kovin isänmaallista tämä ei ole. Mutta eihän Kokoomuksella olekaan enää isänmaata, tai jos on, se on Rahan ja Hyvän Veljen isänmaa kattaen ei vain Euroopan vaan koko maailman. Sillä Maapalloahan tässä ollaan pelastamassa, ei sen enempää eikä vähempää! Siksi on tärkeää että Pääoma vie tehtaat aina sinne, missä köyhin kansa niitä kipeimmin tarvitsee. Tämä pitää suomalaisessa hyvinvointivaltiossa jokaisen pitkospuunkin päässä ymmärtää!

“Suurten ikäluokkien” syyllistäminen on osoitus kansamme historian tuntemattomuudesta

Pääministerin ja muiden jatkuva suurten ikäluokkien syyllistäminen loukkaa syyttömiä ihmisiä ja osoittaa maamme historian tuntemattomuutta tai sen tietoista unohtamista.

Jokainen aikuisikään ehtinyt ja koululäksynsä lukenut Suomen kansalaisen tietää, mistä suuret ikäluokat johtuvat. He ovat evoluution, luonnonlain tai kaikkivaltiaan Luojan viisauden tuotoksia - miten vain kukin tahtoo asian nähdä -, sen seurausta, minkä sota sai aikaan 100.000 sotilaan ja suuren joukon siviileitä menehdyttyä kansakunnan puolustautuessa suurvaltavihollista vastaan.

Suuret ikäluokat syntyivät, jotta isänmaa saataisiin uudelleen rakennetuksi ja jaloilleen. Tämän vuoksi synnyttämisestä ja lasten kasvattamisesta palkittiin lapsilisin ja muin perhetuin. Tämä oli kansakunnan yhteinen päätös ja sen seurauksena hyvinvointivaltio on rakennettu.

Tätä valtiota pääministeri Katainen kavereineen nyt hoitaa kuin omaa yksityistä bisnestään sitä kartuttamaan pyrkien ja ottaen niiltä, jotka kaveripiiriin eivät kuulu. Kansa ei valitettavasti tätä jaloa päämäärää tajua. Siksi tätä tyhmänä ja köyhänä pidettyä porukkaa pääministerin pitää koko ajan pyrkiä alakoulunopettajan painotuksin ja metodein valistamaan, että se ymmärtäisi mikä hyvinvointivaltio on ja mitä se veronmaksajilta vaatii, jotta rikkaat ja hyvissä asemissa olevat pärjäisivät vieläkin paremmin - yhteisen suuren Euroopan vaativissa eliittitehtävissä, johon Suomen valtiota palvelevien on pyrittävä nousemaan, jotta EU tulisi eliitille vieläkin paremmaksi.

Isänmaallisuus ja kansallinen talouspolitiikka kadoksissa

Pääministerin haastattelusta kuulsi läpi, ettei Katainen ole huolestunut rikkaiden menosta maassamme. Toimittajan kysyessä Finnairin herrojen kämppäjutuista, Katainen kiitteli Finnairin hienoja ja haasteellisia tavoitteita Aasian liikenteen hoidossa ja toivoi, että häiritsevä kohu poliisitutkintoineen menisi nopeasti pois häiritsemästä. Sama kanta oli ministeri Heidi Hautalalla - yön yli mietittyään.

Ei ole näkynyt myöskään pääministerin tai hallituksen puuttumisia ay-liikkeen tapauksiin, joissa ihmisoikeuksia on loukattu. Jos Hilkka Ahteen tapaus olisi sattunut yksityisessä yrityksessä, Räty olisi pysäyttänyt satamat ja Kataisen hallitus olisi häntä ymmärtänyt ja ollut puuttumatta asiaan.

Hallitusta ei huolestuta, vaikka teollisuus pakenee maasta. Kataisen mukaan tämä on yritysten kansainvälistymistä. Yritysten kannustamista työllistämään saati että luotaisiin yrityksille edellytyksiä työllistää, ei maassamme näy. Ihmettelen, miksi yrityksen irtisanoessa tai lopettaessa Suomessa, ei työvoimaan käydä kiinni kuin leipään ja ryhdytä perustamaan uutta yritystä. Luulisi, että esim. makeistehtaan lopettaessa löytyisi henkilökunnasta tai sijoittajista osaajia, jotka pistävät pystyyn uuden tehtaan uudelle nimellä ja uusilla resepteillä.

Suurta ihmetystä herättää myös se, ettei bioenergian, malmien louhimisen ja jalostamisen pariin löydy suomalaisia osaajia, vaikka maassa makaa yksityisten ihmisten pankkitileillä miljardikaupalla helposti irrotettavaa rahaa, joka voitaisiin sijoittaa kotimaahan. Kukaan ei kannusta, kukaan ei näytä tietä.

Bioenergian tuotantoa saa odottaa turhaan, vaikka koko ajan vieraan energian hinta nousee ja metsät suorastaan huutavat käyttäjiä. Puusta tuhansia vuosia elänyt kansa on kouluttautunut niin pitkälle että kykenee tuottamaan ainakin politiikkaan ja julkiseen hallintoon enimmäkseen vain puupäitä, joiden pääjumalat ja rahoittajat asuvat ulkomailla ja sieltä käsin valvovat, ettei kansalliseen politiikkaan palattaisi.

Mutta arvelen ja uskon, että palataan. Nälkä meidät siihen pakottaa. Ja valvontakomission paluun uhka.