Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


4.4.2012

Euro- ja kansanedustajiemme ajettava Suomen etua

Europarlamentaarikkomme Liisa Jaakonsaaren (sd) kirjoitus Kalevassa (“Oikeudenmukaisuuden liekkiä pidettävä yllä” 3.3.2012) jatkoi europarlamentaarikkojen ja Suomen hallituksen harjoittamaa suomalaisten syyllistämistä ja opastamista kantamaan enemmän Euroopan kuin Suomen edun ajamista. Tämä osoittaa, kuinka väärin euroedustajuus on  ymmärretty.
Europarlamentaarikon työ on äärimmäisen vastuullista, koska europarlamentti säätää EU:n lait, joita jäsenmaiden on noudatettava sen jälkeen kun Suomen kansaneduskunta  on ne hyväksynyt tai komissio määrännyt direktiivejään ja määräyksiään noudatettavaksi.
Euroedustajien ja Suomen kansaneduskunnan valta on rajusti kaventunut EU:n aikana. Siksi europarlamentaarikot ja kansanedustajat ja hallituksemme ovat EU:n armoilla. Mutta toki vaikutusvaltaakin on, jos sitä uskalletaan käyttää. Kumpikaan kansanedustuslaitoksemme ei riittävästi rohkene sitä tehdä, ja siksi Suomen asema koko ajan heikkenee ja valtiomme ja kuntamme velkaantuvat.
EU:n hulttiomaiden avustaminen ja takaaminen ovat saattaneet Suomen ja suomalaiset suuren uhan alaisiksi. Meitä odottaa paha köyhyys ja talouden heikkeneminen ja ihmisten syrjäytyminen.
Pahinta on rajojen avaaminen kaikkien tulla. Leikimme “oikeudenmukaisuutta” pyrkimällä hoitamaan afrikkalaisten rikollisten oikeusjuttuja ja otamme elätettäviksemme paperittomia ihmisiä, joiden kertomuksia hyväuskoisen hölmön lailla uskomme ja heitä elätämme.
Otamme vastaan kerjäläisiä ja kerjäläisiksi heittäytyviä. Lakimme edellyttävät, että tulijan on kyettävä elättämään itsensä, mutta tätä ei tulijoilta edellytetä, koska tieto eri virkakoneistojen kesken ei kulje. Tätä taas perusteellaan sillä, ettei ole resursseja, koska virkamieskuntaa supistetaan. Poliisit, rajojemme vartijat ja puolustusvoimat ajetaan alas. Tämä on edesvastuutonta.  
On vaikea nähdä, että europarlamentaarikot ja useat ministerimmekään todella vakavissaan ajaisivat Suomen ja suomalaisten etua. Sama koskee suurten pörssiyhtiöiden ja valtion yhtiöiden johtajia. Näitä erityisesti ruotsinkielinen poliitikkoporukka lellii ja tavallisen kansan etuja suoranaisesti pilkkaa.
Suomen tulee pitää erityisesti rajaseutumme asuttuina. Ei pidä uskoa eikä uskotella, että ihmiskunta olisi muuttunut paremmaksi. Suomen paras puolustaja on Suomen kansan armeija. Sille on annettava kunnolliset resurssit.
Hyväuskoiset hölmöt joutuvat aina naurunalaisiksi. Siksi euroedustajien, kansanedustajiemme ja hallituksemme vastuu on äärimmäisen suuri. Heidän tulee säästämisessä ja yhteisen edun ajamisessa näyttää itse tietä alentamalla verovapaita etujaan. Tästä ei ole pienintäkään merkkiä olemassa. Odotankin presidentti Sauli Niinistön nostavan esiin kansamme parhaat voimat ja sen hyväntekeväisyyden, jota hiljainen kansa koko ajan tekee köyhiemme parhaaksi.
Onneksi suuri muutos on menossa. Oikeudenmukaisuutta arvostava väestö tekee parhaillaan suurta uudistusta puolue-elämässämme. Uudet aatteet ja uudet johtajat nousevat esiin. Kansasta kovin kauas irronnut kokoomuskin tulee pian kokemaan alastulon. Tekogallupit eivät sitä kauaksi auta. Näin uskon ja olen siitä iloinen. Jaakonsaaren kaipaama oikeudenmukaisuuden liekki leimahtaa valaisemaan, mutta toisin kuin Jaakonsaari tarkoitti. Ei kansaa sortamaan, vaan kansaa vapauttamaan ja auttamaan.

Matti Kyllönen
FT Oulu