Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


22.4.2012

Vallan kolmijako toimii - meillä on hyvä isänmaa!

Helsingin käräjäoikeuden antama tuomio Nova Groupin lahjusjutussa antaa perusteita poliittisen kulttuurin muuttumiselle maassamme. Tuomiot osoittavat kuinka laajasti lahjuksia annetaan ja vastaanotetaan ja kuinka laveasti uskotaan, ettei mitään sanktioita seuraa ja kuinka lapsellisesti Ilkka Kanervan tavoin uskotaan omaan syyttömyyteen. Tämä pirttisokeus on poliittisten rötöshautomoiden surullisin seikka. Poliittisen ylärakenteen tila on huolestuttava.

Puoluerötöstelyllä on pitkät juuret. Ranska ja Venäjä lahjoivat 1700-luvulla Ruotsi-Suomen hattuja ja myssyjä. Itsenäisen Suomen syntyessä Neuvosto-Venäjä ja Saksa rahoittivat sotivia osapuolia. Maailmansotien välillä Neuvostoliitto rahoitti ja ohjasi maanalaista SKP:tä ja II maailmansodan jälkeen sotakorvaus- ja sotasyyllisyysasioissa NL talutti ei vain ulko- vaan myös sisäpolitiikkaamme. Ammattiyhdistysliikkeestä taisteltaessa molemmat valtaryhmittymät saivat tukea toinen idästä toinen lännestä. Urho Kekkosen kuningastietä rakennettiin korpikommunismin alueella kotimaisella tukirahalla. YYA-kaudella nuoleva valtakoneisto nousi kukkaansa, ja se elää yhä.

Nykyisen vaalirahasotkun ja valtakorruption ydinpuolue on keskusta. Se ei ole yllättävää, kun ottaa huomioon, miten maalaisliiton valta on rakennettu. Maalaisliitto syntyi 1906 talonisäntien paimennuksen alla tavoitteena nostaa maan- ja pienviljelijät omillaan toimeentuleviksi ja vastapinoksi uhkaavalle kommunismille.

Maalaisliiton tueksi rakennettiin kaikki kylät kattava osuustoimintaverkko osuuskauppoineen, osuuskassoineen, kone- ym. osuuskuntineen. Aatteellista puolta hoitivat maamiesseurat isäntä- ja emäntäjärjestöineen. Kaikkia näitä yhdisti vahva aatteellinen perustus: alkiolainen köyhästä huolehtiminen, vahva yhteis- ja maahenki. Herätysliikkeet tukivat aatetta, pohjoisessa lestadiolaisuus, Pohjanmaalla herännäisyys.

Näin luotiin, viimeistään maailmansotien välillä, vahva kylä-, paikkakunta-, maakunta- ja kansallinen henki. Kommunismin uhkaa torjuttiin suojeluskunta- ja lottajärjestöissä. Isänmaan turva oli kaikkien huulilla. Tämän rintaman ansiota on, että Suomen rintamat kestivät sodissamme 1939-44. Tämän hengen ja uhrin ansiosta itsenäisen Suomen lippu liehuu tänäkin Kansallisena veteraanipäivänä.

Miksi sitten korruptio? Missä meni vikaan? Mielestäni korruptio nousee siitä häpeästä, jota talonpoika on tuntenut maatalouden alasajosta ja jokseenkin kaiken sen sortumisesta, joka on tapahtunut demarien suuren vaalivoiton 1966 jälkeen. Sotaveteraanipolvet taistelivat, jälleenrakensivat ja raivasivat maan. Tuskin viimeiset raiviot olivat raivattu, kun jo alkoi kaiken ennen kunnioitetun ja kiitetyn työn häpäisy valtiovallan ja jopa oman, väärin kasvatettujen taistolaishuligaanien toimesta.

Kun ihmisen työ häväistään, ihminen kadottaa ihmisarvonsa. Tältä pohjalta pitää hakea kaikkien nykyisten ongelmiemme ydintä. Ihmisarvo menee, kun näkee tilojen, kylien ja kokonaisten pitäjien kaatuvan ja lopulta pakkoliitettävän suuriin kaupunkeihin niin, ettei nimeäkään jää kotikylästä, ehkei omasta kunnastakaan, jäljelle.

Ketkä ohjasivat kansamme tälle rappion teille? Ehkä syyllisiä olemme kaikki, koska olemme näin sallineet asioiden mennä. Valtion tietoinen alasajo, korvamerkin ottaminen pois valtionavuista, maatalous- ja muiden tukien maksaminen työn tulokseen perustumattomana armopalana ja sitä painottaen, että olette yhtä suuri rasitus Suomelle ja unionille kuin eläkeläisetkin.

Kaikki tämä loukkaa ja saa ihmiset herpaantumaan oikeuden tiellä ja menettämään luottamustaan politiikkaan ja valtioon. “Pannaan lihoiksi” -henki on levinnyt laajalle. Kun valtio myy ja hassaa kaiken, mitä väliä on yksityiselläkään tai kunnan omaisuudella!

Mutta hyvälle perustelle rakennettu suomalainen yhteiskunta kestää. Vallan kolmas pilari, oikeuslaitos, osoittaa voimansa. Lainsäädäntövallan ja toimeenpanovallan repaleiset haisevat liepeet leikataan pois. Neljäs valtiomahti, mediakin, on siinä antanut panoksensa.

Lippu salkoon 27.4. suomalaiset! Meillä on hyvä ja puolustamisen arvoinen Isänmaa. Kiitos veteraanien ja lottien sekä kaikkien rehellisten uurastajapolvien.