Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Lännen ei pidä hyväksyä islamilaista terrorismia maissaan eikä missään

Maailmamme tila näyttää olevan suuressa murroksessa ilmeisestikin auringossa tapahtuneiden muutosten seurauksena. Toki ihmiselläkin lajin runsauden vuoksi on häiriötilaan vaikutuksensa, mutta tuskin niin paljon kuin jotkut suomalaisetkin poliittiset ilmastouskonoppineet valtaa hankkiakseen uskottelevat.

Kaikella on alkunsa ja loppunsa, mutta tuskinpa maapallon lopusta on kysymys, vaikka kulkutauti on jo monta vuotta maailmassamme jyllännyt. Kulkutaudit, nälänhädät, riidat ja sodat kuuluvat ihmiskunnan vitsauksiin. Tämäkin kulkutauti varmaankin on ohimenevä, kuten 1300-luvun puolivälin musta surma. Kuten silloin, niin nytkin, elämä ja sen mukana valtataistelu jatkuu.

Uskonsota länsimaiden ja islamin kanssa jatkuu
Syyskuun 11. päivänä 2001 USA:n mahtavimpiin liike-elämän ja rahavallan keskuksiin suunnattu terrori-isku järkytti maailmaa. Islamilaiselle terrorismille se oli voittoisa isku ”vääräuskoisen maailmanvallan” päälinnoituksiin. Järjestäytyneelle maailmalle tuo terrotiteko oli isku vasten demokratian kasvoja.

YK:n valtuutuksella USA liittolaisineen lähti kostoretkille. Eilen, 20 vuotta islamilaisen terrori-iskun jälkeen USA liittolaisineen vietti muistojuhlaa tuon murheellisen päivän uhrien ja pelastustöissä menehtyneiden muistolle. Myös Suomen Yleisradio välitti muistojuhlan tapahtumia monen tunnin ohjelmassa.

Syystä nyt kysytään, mitä seuraa nyt, kun USA liittolaisineen on lähtenyt Afganistanista ja islamilainen terrorijoukkio on ottanut äkisti ja vastarinnatta maan haltuunsa. Tapahtumien kulku islamilaisen terrorismin ja länsimaisten demokratian välisissä suhteissa on muuttumassa.

Tuo muutos on uuden alku. Ei USA:n kaltainen maailmanvalta noin vain voi käpertyä itseensä. Se ei olisi Euroopankaan etu. Eurooppa ja USA tarvitsevat toisiaan.

Tarvitsemme yhteistyötä ja kristillisen maailman puolustajaa USA:ssa ja Euroopassa, mutta tuskin nykyisen kaltaista, kristinuskosta luopunutta ja kansallisvaltioita sortavaa EU:ta. Eurooppaa puolustaa parhaiten itsenäisten kansallisvaltioiden yhteisö.

Kulttuuri- ja uskonsota islamilaista terrorismia vastaan jatkuu
Uudenlaisen Euroopan tulee koskea myös suhtautumisesta ”terrorismin vuoksi” tapahtuvaan siirtolaisuuteen ja turvapaikan hakuun. Vuoden 2015 kaltaista ryntäystä länteen ei pidä sallia. Kehittymättömien maiden sisällisodat tulee ratkaista maissa itsessään. Taisteluita välttäneitä perheensä hylänneitä miehiä ei pidä ottaa sivistysmaihin, vaan heidät on toimitettava takaisin pelastamaan perheensa ja selvittämään maansa sisäiset riidat.

Kansalaissota on sitä tarvitsevissa maissa sodittava ja tehtävä sitten rauha maansa rakentamiseksi. Näinhän Suomikin on omassa maassaan toiminut ja elänyt sitten sisäisessä sovussa 103 vuotta.

USA:n ja kaikkien länsimaisten valtioiden ja kulttuurien vastakkainasettelu islamilaista terrorin kanssa on uskonsotaa ja kulttuurisotaa, joka on alkanut Muhammedin 632 jKr. tapahtuneesta kuolemasta lähtien ja jatkuu edelleen.

Kysymys on kristinuskon ja islamin välisestä kamppailusta. Islam käy sitä barbarismin keinoin, länsi ”ihmisarvoa ja oikeusvaltiota kunnioittaen”. Islamilaiselle ja kaikelle terrorismille tuo on pelkuruutta, ”vääräuskoisen” joutavaa puhetta.

Miksi ”rauhanomainen” islam ei tuomitse islamilaista terrorismia?
Suomen EU-uskolliset mediat surkuttelevat Afganistanin naisten ja demokratian tilaa. Toivottavasti on jo islamin kanssa Suomessakin elettäessä nähty, ettei islam periaatteistaan luovu. Uskonoppineet johtavat radikaalia islamia ja vievät sitä sharia-lain periaattein eteenpäin. Rauhaa ollaan rakentavinaan ja siitä puhutaan, kun ollaan islamin rauhanomaisen viennin ajassa, asemien rauhanomaisessa valtaamisessa ”vääräuskoisten” elämäntavan muka hyväksyen. Mutta kun riittävä laajuus alueella on saavutettu, maa tai alue otetaan haltuun. Afganistan hoidettiin niin. Nyt ollaan ymmällä Afganistanin tapahtumien edessä: ”Miten tässä näin kävi? Eikö demokratia islamilaiseen maadaan mahdukaan?

Demokratia ei ole vientitavaraa. Demokratiaan kasvaminen on pitkä tie. Maatalousyhteiskunnasta ei hypätä teolliseen yhteiskuntaan ja monipuoluejärjestelmään vallankumouksen kautta eikä yhdessä sukupolvessa. Tämä on nähty Venäjällä, Kuubassa, Pohjois-Koreassa ja kaikkialla missä kommunismi on mellastanut. Sama koskee islamilaisia maita.

Kaikkialle minne islam on pääasiassa väkivallan keinoin päässyt, jäljet ovat veriset. Intia, jonka Britannia kasvatti demokratiaan, on edelleen demokratia, mutta sen osa, Pakistan, on edelleen väkivaltainen ja islamilaista Taleban -papistoa ja terroristeja kasvattava maa.

Jos islam uskontona ja valtiollisena järjestelmänä on rauhanomainen, se tuoritsee islamilaisen terrorismin. Vaan eipä tuomitsemista Suomessakaan kuulu, josta on tehtävissä johtopäätös: terrorismi käsiä hykerrellen hyväksytään.