Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Kolme pointtia valtiovarainministeri A. Stubbille

Suuri suru Suomen tilasta vallitsee kansalaisten keskuudessa. Omalta osaltani osoitan huoleni valtiovarainministeri A. Stubbille kolmen pointin muodossa. Ne ovat verohuijaus, hallitsematon maahanmuutto ja suomalaisten alhainen syntyvyys.

Paratiisi- ja verohuijarit kuriin!

Ensiksi verohuijaus. Panaman paperit ovat osoittaneet, miten onnettomasssa tilassa Eurooppa ja sen mukana Suomi on. Verotusneuvos Markku Hirvosen tv-lausunnon mukaan paratiisipiiloissa on verotettavaa rahaa niin paljon, että vuositasolla saataisiin valtion kirstuun useita satoja miljoonia euroja.

Näin jo nykytiemätyksen mukaan, mutta paljon lisää tuloja löytyisi, jos asioita alettaisiin tutkia. Verotusneuvos Markku Hirvosen kamppailua verohallinnon saamattomuutta vastaan on saatu katsella vuodesta toiseen, mutta lisäresursseja ei anneta, vaikka kyseessä on ala, joka kaikkein varmimmin tuo palkollisten palkkarahat moninkertaisina valtion kassaan. Suojeletteko veronkiertäjiä?

Pankaa siis jo toimeksi. Kohdistakaa säästöjä myös valtioneuvoston ja eduskunnan toimialoihin. Vedotkaa edustajatovereihinne, että alatte itsekin edes jossakin kohden säästää. Alentakaa palkkojanne. Jättäkää ostamatta uusia autoja alhaisen arvostuksenne kohottamiseksi. Hankkikaa kansalaisten luottamusta sillä, että osoitatte toimivanne kansan hyväksi.

Hyväosaisten itsekkyys verojen kierrosssa ja oman edun tavoittelussa on niin laajaa, että on pikaisesti käytettävä kaikki mahdolliset voimavarat paratiisihuijarien vastuuseen saamiseksi. Vähäosaisen kansan ja keskiluokankaan kuiviin verottamisella valtiontalouden tasapaino ei korjaannut, mutta kun veronkiertäjät ja veropakolaiser pannaan maksamaan veronsa Suomeen, koko taloutemme vaje olisi ratkaistu.

On siis toivottava, että hallitus hetimiten antaa verohallinnolle työvoimaa talousrikollisuuden kuriin panemiseksi.

Maahanmuutto kuriin – pakolaisvyörystä puolueeton selvitys

Toinen kiireellinen korjausasia on maahanmuuttajavyöryn katkaiseminen. Kansalaisten on puolueettoman tutkinnan kautta saatava selvyys siihen, miten on mahdollista yli 32.000 elintasopakolaisen vyöryminen Suomeen läpi turvalliseksi koetun Euroopan. Miksi he eivät kirjautuneet tulomaissaan ja miksi ei varsinkaan Ruotsissa, joka itsekin on mielellään leveillyt humaanisuudellaan ja halullaan vastaanottaa kaikenlaisia maahantulijoita.

Minua ja monia muita on kummastuttanut ja hämmästyttänyt heti alkuun tehty havainto, että valtaosa tulijoista oli nuoria hyväkuntoisia miehiä. Vielä hämmästyttävämpää oli, että heille oli varattu majoituspaikat ja huolto ympäri Suomenmaata. Kaikki oli valmista tulla. Miten tämä kaikki aikaansaatiin? Mitkä hallinnonalat, ketkä virkamiehet ja poliitikot ovat olleet asiasta päättämässä? Ei ole pahasti vikaan osunut se kansalaisten keskuudessa ilmennyt arvio, että maahan tuli kenties jopa divisioonan miehitysjoukko.

Aika näyttää, mitä käyttöä näillä on. Maamme turvallisuus kuitenkin edellyttää, että tulijain perheenydistämiskriteerit laitetaan niin tiukoiksi, ettei turistimatkailu Suomen ja lähtömaiden kesken kasva, vaan pikaisesti vähenee.

Mitä ankarammat Suomen lähestysmiskriteerit ovat, sitä paremmat edellytykset suomalaisilla on panna oman maamme lasten, perheiden, nuorison ja vanhusten asiat kuntoon. Nyt hoidetaan enemmän ja paremmin muukalaisia kuin omaa kansaamme.

Sallikaa suomalaisten lasten syntyä Suomeen!

Muuan päivä sitten saatiin Tilastokeskuksen uusia tietoja Suomen aborteista eli raskaudenkeskeytyksistä vuosilta 1987–2014. Oli jokseenkin yllättävää, että myös HS niistä kertoi (11.4.16).

Tilaston mukaan abortteja tehtiin Suomessa sanottuna ajanjaksona 305.000, viimeisimpänä tarkastaluvuonna 2014 tehtiin 9.800 aborttia. Keskimäärin vuodessa tehtiin 10.000–11.000 aborttia.

Tutkimuksen mukaan herkimmin abortin tekee työtön. Työttömillä on korkeampi aborttiriski silloin, kun he eivät ole naimisissa tai asu kumppaninsa kanssa.Abortin taustalla ovat siis sosiaaliset syyt, turvattomuus ja huoli tulevaisuudesta lapsen kanssa.

HS:n jutussa tutkija toteaa, että ”huonossa taloudellisessa asemassa oleville naisille kannattaisi harkita ilmaista ehkäisyä”.

Siis pillereitä pillereiden jälkeen! Eikö muuta? Sekö on suomalainen väestöpoliittinen ratkaisu suomalaisten nuorten aikuisten sosiaalisiin ja taloudellisiin ongelmiin?

Minua ihmetyttää, miksi Suomi ei käytä väestövajeen korjaamiseksi kotoisia keinoja ja välineitä, suomalaisia ihmisiä. Lasten ja nuorten taloudellinen ja henkinen tuki on auttamattoman riittämätöntä. Raskaudentilaan joutunut nuori ei saa tarvittavaa tukea. Mielenterveysongelma saattaa kohdata yksin raskautensa kanssa jäänyttä nuorta.

On hirvittävää valtion varojen haaskausta ja oman kansan aliarvostamista sijoittaa maahanmuuttajiin ja hakea muka väestökasvua sieltä, kun asia hoituisi halvimmin suomalaisiin sijoittamalla. Milloin viimeksi on valtio kannustanut suomalaisia synnyttämään? Kannustuksen aika on nyt, kuten se oli suurten sotiemme jälkeen, jolloin syntyi vuosittain jopa yli 100.000 vauvaa. Kaikki he ovat maailmaan mahtuneet.

Lapsi tuo leivän tullessaan. Lapsi tuo iloa ja tulevaisuudenuskoa ympärilleen.

Kun suomalaisten lasten syntyvyys nousee, se palauttaa ilon, naurun ja elämänhalun isänmaahamme. Monet surut ja mielenterveysongelmat poistuvat, kun perheessä ja suvussa syntyy uusia vauvoja. Antakaa, ministeri Stubb, iloa ja uskoa Suomeen suosimalla ja kannustamalla suomalaisten lisääntymistä!