Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Suomi on irrotettava Marinin hyväksymästä EU:n hätärahoituspaketista

Pääministeri Sanna Marinin (Sdp) haastattelu TV 1:n Ykkösaamussa lauantaina vei mieleni matalaksi. Tälläkö tasolla on Suomen pääministerin tietotaito ja maan asioiden hallinta? Pääministeri ei kyennyt irrottautumaan Sdp:n puheenjohtajan ja ay-liikkeen puolustajan roolistaan, vaan alentui mollaamaan UPM:n toimia, yhtiön osingonjakoa ja hyvää menestystä, joiden vuoksi yhtiötä ei pitäisi myydä vaan sen toimintaa jatkaa. Tällainen asenne ei sovi maan pääministerille. Pääministeri mokasi todella pahasti.

Päämininisteri unohti, että juuri vihreiden myrkynkylvö metsien suojelun ja ilmastovaatimusten vuoksi tekee pitkäjänteisen metsäntuotteiden jalostukseen perustuvan teollisuuden harjooittamisen vaikeaksi Suomessa. Hallitus ei suostu uusimaan ohjelmaansa vaikka pohja ohjelmalta on kadonnut.

Marinin hallituksen työ näyttäytyy ihmisille Suomen tuho-ohjelmalta. Kiilusilmäinen ilmastovouhotus karkottaa yritykset pois Suomesta ja holtiton maahanmuutto tuo lisärasituksia, joihin Suomen valtio hukkuu.

Kansalta on viety usko tulevaisuuteen. Käänne on saatava aikaan. Perussuomalaisten tavoitteena on kaataa Marinin Suomelle hyväksymä yli 8 miljardin euron apupaketti. Jotain järkeä Suomen menoon on saatava. Suomi on irrotettava turmiollisesta vankeudestamme etelävalioiden auttamiseen. Jokaisen valtion ja kansakunnan on huolehdittava asioistaan itse. EU:n on noudatettava sääntöjään.

Liittyessään EU:hun ja euroon Suomea on viety kuin pässiä narusta. Suomi on ollut liian kiltti ja hyväuskoinen. Suunnan on käännyttävä.

Vahvojen maakuntien Suomesta” köyhään ylivelkaiseen Suomeen

Suomen ongelmat alkoivat 1980-luvun jälkipuoliskon virhevalinnalla, joka liittyi Euroopan integraatioon ja siinä ulkomaisen rahan tarjoamiseen halvalla suomalaisille yrityksille. Markka ajettiin tietoisesti syrjään alhaisin eurorahan koroin. Kotimaiset pankit joutuivat myymään kalliskorkoista markkaa huonoin vakuuksin ja jopa kokonaan ilman vakuuksia. Pankit romahtuvat.

Tähän liittyi Neuvostoliiton kaatuminen ja neuvostokaupan loppuminen. ”Koiviston konklaavilla” kaadettiin laman maksut pienyrittäjien päälle. Heidän omaisuutensa ryöstettiin ja myytiin halvalla rikkaammille. Kotien ja työn menetysten sekä itsemurha-aaltojen katkerat muistot rasittavat vieläkin yrityselämäämme.

EU:hun liittymisestä suoritettiin neuvoa-antava kansanäänestys Maastrichin sopimukseen 1992 nojautuen. Suomelle luvattiin kultaisia aikoja, nettosaajan asemaa ja vahvojen maakuntien Suomea, jossa maakunnat suoraan asioivat unionin kanssa. Euroopan kansalliset kulttuurit kukoistavat ja rikastuttavat toisiaan. Suomen kehitysalueita luvattiin auttaa nostamaan taloutensa tasoa niin, että koko Suomi voidaan pitää asuttuna ja yhdenvertaisuus vallitsisi Suomessa ja koko Euroopassa.

Vuoden 2000 perustuslaki luovutti valtaa EU:lle, presidentti riisuttiin vallattomaksi

Suomen vuoden 1919 perustuslaki muutettiin vuoden 2000 perustuslaiksi. Uudessa perustuslaissa presidentin asemaa heikennettiin ja valta keskitettiin parlamenttiin. Pääministeristä tehtiin vallan keskeinen haltija. Perustuslain tulkinta keskitettiin eduskunnan perustuslakivaliokunnalle. Eduskunta siis itse tulkitsee toimiensa perustuslaillisuutta. Perustuslakituomioistuinta ei vieläkään ole perustettu, vaikka viime aikoina on ollut nähtävissä, että enemmistöhallitusten takana oleva parlamentin enemmistö tulkitsee - nimenomaan tulkitsee – eduskunnan ja hallituksen toimien perustuslain mukaisuutta.

Valta maassamme on keskitetty niin, että pääministeri yksin on voinut mennä lupauksillaan kiinnittämään Suomen 750 miljardin euron velkapakettiin, jonka sisällöstä valtaosa jaetaan tukina Etelä-Euroopan maille, jotka pitkiin aikoihin eivät ole hoitaneet talouttaan kunnolla. Suomen pääministerin Marinin neuvottelutaitoa on Marin itse ja hänen hallituksensa kehunut suureksi voitoksi, vaikka Suomi sitoutuu yli 8 miljardin velkaan ja saa runsaan 3 miljardia takaisin.

Nyt jo tapellaan siitä, miten tuo saamapuolen potti jaetaan, mutta 8 miljardin lainan maksajista ei huolta kanneta – lapsethan sen maksavat! Lapset, joita syntyy Suomeen kovin vähän, eikä tämä ongelma ole vallanpitäjiämme vuosikymmeniin huolestuttanut.

Marinin hurulinjalla eteenpäin: lisää rahaa kehitysmaihin, lisää haittamuuttoa Suomeen, avaruusmatkailulla rahaa Suomeen!

Kävin kuuntelemassa Perussuomalaisten puheita Oulun Rotuaarilla tänään iltapäivällä. Aurinkoinen aukio oli täynnänsä iloista väkeä. Puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho, varapuheenjohtaja Riikka Purra ja useat oululaiset kansanedustajat ja puolueaktiivit sekä kunnallishallinnon edustajia oli paikalla. Puheiden sävy oli huolestunut, mutta ilmapiiri toiveikas. Suomen suunta on käännettävä. On ryhdyttävä ajamaan Suomen ja suomalaisten asiaa. Suomi ensin.

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho sai komeat suosionosoitukset. Asialinja puri kuulijoihin. Miljardi menee kehitysapuun, jonka loppusummaa hallitus on päättänyt korottaa. Haittamaahanmuutto vie miljardeja vuodessa. Rajat vuotavat ja uutta väkeä tulee koko ajan Suomeen. Suomen tiukka ilmastotavoite ajaa tehtaita Suomesta pois enemmän saastuttaviin maihin. Ilmastolle tehdään karhunpalvelus ja Suomelle tehdään pahaa: työ edelleen vähenee Suomesta.

Kaikki julki tuotu kritiikki hallitusta kohtaan vastasi omia näkemyksiäni. Pohjois-Suomen ihmisenä tuon julki suuren tyytymättömyyden Pohjois-Suomen kohtelua kohtaan. Keskusta sanoo kannattavansa koko Suomen asuttuna pitämistä, mutta se ei toki tarkoita sitä, että neliökilometrillä asuisi yksi ihminen, vaan paljon enemmän. Jo turvallisuuden takia tarvitsemme pikaisia toimia elinvoimaisen itärajaseudun palauttamiseksi.

Rajaseutujen elinvoima ja turvallisuus on palautettava

Asiat on helppo korjata, kun aletaan hoitaa Suomen asioita, eikä Euroopan. EU:n nykyisen menon mukaan meillä suomalaisilla ei ole juuri mitään sanomista EU:n asioissa. Meille on sälytetty aina vain suuremman maksajan osa. Miksi leikkiä vaurasta maksajaa, kun emme ole enää vauras maa. Luonnonvarojamme emme saa itse käyttää, ne ovat joko suojellut tai muuten vaan olemassa, tai odottamassa että joku toinen ne ottaa ja hyödyntää. Tyhjiöt täyttyvät. Maahanmuuttajat eivät tule maahamme auttaakseen Suomea, vaan hyötyäkseen ilmaisesta elämästä tässä hölmöjen hallitsijain maassa.

Katsokaa mitä maailmassa tapahtuu. Rotujen sota vallitsee kohta kaikkialla. Rodut on kielletty, mutta luonto ei siitä muutu: erilaisia ihmisiä, erilaisia kansoja omine historioineen, uskontoineen ja tapoineen on olemassa edelleen. Kansojen ja rotujen sotkemisesta seuraa reviirien sota. Se on luonnon laki.

Kannattaa tarkata aikain merkkejä – ja on maksettava velkansa

Kannattaa seurata maailman menoa. Kaikkien sotien alla kansat ja valtiot suojautuvat. Rajat sulkeutuvat, toisten maiden edustajia karkotetaan. Toisten auttaminen vähenee. Kansat suojautuvat suojelemaan itseään. Korot nousevat, velat pannaan maksuun.

Viime sotienkin aikana Suomi ankarimpienkin sotavuosien keskellä maksoi velkojaan sovitussa aikataulussa. USA on muistanut tämän, ja muistaa myönteisesti yhä Suomea. Siitäkin huolimatta, että Yle joka päivä keskittyy sitä haukkumaan ja meidän verovaroillamme palkatut toimittajat päätyönään haukkuvat presidentti Trumpia, joka kuitenkin on vaaleilla valittu presidentti.

Kauppakumppaneillemme kannattaisi kaikkien suomalaisten olla ainakin kohteliaita, jos ei enempää. Tämän päivän HS:n mukaan Suomen tärkeimmät vientimaat 2019 olivat: Saksa 14,6 %, Ruotsi 10,3 %, USA 7,4 %, Alankomaat 6,1 %, Venäjä 5,6 %, Kiina 5,4 %, Britannia 4,2 %, Italia 3,6 %, Belgia 3,3 %, Ranska 3,0 %.

Suurimmat Suomen vientimaat eivät vaadi Suomelta voitelurahaa ostaakseen tuotteita edelleenkin Suomesta. Ranskan ja Italian kaltaiset kauppakumppanimme tuskin voitelullakaan lisäävät ostojaan. Luterilainen Suomi tuskin saa kiitosta etelävaltiolaisesta käytöksestämme, vaikka se todistaisikin nopeutuneesta ”eurooppalaistumisestamme”. Olkaamme vain rehellisesti edelleenkin rehellisiä suomalaisia.