Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


10.10.2015

Maan ja kansan puolustamisen linjalla eteenpäin!

Tornion ”Rajat kiinni!-Piikki kiinni!” - tapahtumasta on nyt kulunut viikko. Mitä olemme saaneet aikaan? Erinomaisia tuloksia itse kansanliikkeen kannalta, sillä liike on laajentunut ja vahvistunut koko Suomessa.

Kansalaiskyselyissä on saatu loistavia tuloksia: perussuomalaiselle puolueelle on annettu myrskyvaroitus kannatuksen alenemisena. Aleneman katsotaan johtuneen siitä, että puolue on lipsunut tavoitteistaan erityisesti maahanmuuttoa koskien. Vaaditaan tiukempaa linjaa hallituksessa maahanmuuton rajoittamiseksi ja siihen liittyvien kulujen alentamiseksi.

Tämän voi tulkita myös Tornion kansanliikkeen voitoksi. Tätä juuri Torniossa ja muualla maassa järjestetyissä mielensoituksissa vaaditiin. Sama työ jatkuu. Isänmaata on suojeltava ja varjeltava!

Yli puolet kansalaisista vaatii maahanmuuton rajoittamista ja maahanmuuttajien sosiaaliturvan alentamista

Toinen merkittävä Tornion kansanliikettä tukeva galluptulos on saatu Iltalehden tänään julkaisemasta Taloustutkimuksen otantatutkimuksesta. Noin viidennes vastaajista ei päästäisi maahamme enää yhtään turvapaikan hakijaa. Vajaa kolmannes vastaajista on sillä kannalla, että maahantulijain määrää pitää vähentää. Yhdessä nämä kaksi vastausta antavat tuloksen, että 56 prosenttia vastaajista (N=1124) haluavat kiristää maahanmuuttoa Suomeen. Siis vankka kansalaisten enemmistö!

Samassa kyselyssä saatiin merkittävä tulos maahanmuuton houkuttimien vähentämiseksi. Peräti 49 prosenttia vastaajista halusi leikattavan turvapaikankanhakijoille maksettavia tukia. Maahanmuuton vastustajien joukosta peräti 95 kannatti maahanmuuttajien sosiaaliturvan alentamista.

Vieläkö joku rohkenee väittää, ettei Suomen kansa hallitse talousasioita? Kansa on poliitikkoja  paljon selkeämmin tietoinen Suomen talouden kurjasta tilasta ja ongelmien ratkaisemisen kiireellisyydestä.

Ei tähän tilanteeseen tarvita ainakaan uusia syöjiä ulkomailta, hyvä kun omista kansalaisista kyetään pitämään huoli. Velkaantumisen vähentämiseltä on pohja pois, jos perälauta vuotaa ulkomaalaisten hyväksi.

Kansalaiset työntävät perussuomalaisten kautta hallitusta tiukemmalle  maahanmuuttolinjalle

Tornion kansanliikkeestä viikko sitten kirjoittamassani blokissa tulkitsin Tornion tunnelmia seuraavasti. Kansanliikkeeseen osallistuneet  ovat leikkaus Suomen kansasta: tavallisista veroamaksavista ihmisistä, keskiluokkaisesta joukosta, jossa oli yrittäjiä, palkansaajia, eläkeläisiä, nuoria, keski-ikäisiä ja senioreita.

Heitä yhdisti suuri huoli maamme tilasta, valtion ja kuntien velkaantumisesta, työttömyydestä ja näköalattomuudesta. Kansalaiset näkivät suurimpana uhkana hallitsemattoman ja  rajoittamattoman maahanmuuton, joka estottomasti purkautuu Ruotsin kautta Suomeen. Tornion liikkeellä ei ollut mitään tekemistä rasismin kanssa. Kysymys oli puhtaasti taloudellinen ja kultuuriin liittyvä. Ollaan suomalaisten ja suomalaisuuden kohtalosta huolestuneita.

Arvelin lisäksi, että kansanliikkeestä heijastui epäluottamus puolueisiin yleensä ja erityisesti perussuomalaisiin. Hallituksen toimiin pakolaisaallon torjumisessa ei oltu läheskään tyytyväisiä.

Heti mielenosoituksen jälkeen avoin nousi kapinamieli perussuomalaisen puolueen sisällä. Kapinajohtajaksi nousi PS:n 3. varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen Oulusta. Jo entuudestaan on kapinamiehenä esiintynyt kansanedustaja Olli Immonen (ps) Oulusta hänkin. Kansanedustajista Vesa-Matti Saarakkala (ps) on asettunut Tynkkysen tueksi. Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps) tukee oppositiolaisia. Kentällä on voimaa puolueen lepsua linjaa vastaan. Hallituksessa pysymisestä halutaan keskustella, ehkä äänestääkin.

Maahanmuuton pysäytys on hallituksen ja erityisesti PS:n kohtalonkysymys

Mielenkiinnolla odotetussa puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soinin (ps) haastattelussa tänään Timo Soini valitsi kivikovan käskyttämisen linjan. Hän ilmoitti, ettei puoluetta johdeta ulkoa päin eikä alemmilta tasoilta ehtoja asettaen. Tynkkysen vaatimaa tuuletuskokousta ei järjestetä.

Onko kapinaliike tällä mahtikäskyllä pois pyyhkäisty? Tuskin on. Soinin johtamisessa on se ongelma, että puolue-elimet ovat ratkaisevalla tavalla hänen hallitsemat. Kenttätyö on pahasti laiminlyöty, todellista kansanvaltaa ei osastoissa eikä piireissä ole. Puoluetukirahat ovat kiinni säätiön hallitsemassa huoneistossa, ei kenttätyössä.

Tämä antaa sen kuvan, ettei vapaata kansalaismielipiteen muodostusta kentällä ole syntynyt. Kriittiset kannanotot on painettu alas ja niiden esittäjiä on erotettu. Loputtomiin tämä ei voi jatkua. On tultu tienhaaraan.

Suomen kannalta toivoisin, että Sipilän hallitus pysyisi pystyssä ja tekisi kansantalouteen tarvittavat korjaukset. Päällimmäinen kysymys on saada maahanmuutto puristetuksi minimiin ja sen kustannukset alas. Se on hallituksen ja erityisesti PS:n kohtalonkysymys.

Maanpuolustusta ei saa laiminlyödä. Julkisuuteen vuodatetut tiedot menojen supistamisesta jälleen on vakava virhe, joka on oikaistava, palautettava ennalleen, nousujohteiselle tasolle.

Valveutuneella kansallamme on nyt hyvä ote asioihin. Optimismi ja toimintarmo ovat palaamassa. Hallituksen on tähän käteen tartuttava ja vietävä asioita rivakasti eteenpäin. Sivuille liiaksi vilkuilematta.