Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


7.5.2015

Töihin sinivalkoisissa väreissä!

Keskustan, perussuomalaisten ja kokoomuksen hallituspohja antaa hyviä toiveita Suomen paluusta juurilleen sekä arvoissa että käytännön politiikassa. Eduskuntavaaleissa pohjoisesta lähtenyt puhuri on pyyhkäissyt yli Suomen, kirkastanut aatteet ja taloudellisen ajattelun sekä selventänyt päät näkemään karut tosiasiat, joista keskeisin on se, että teinipirskeet ovat talossa isännän käskystä ohi ja on talon siivouksen ja kuntoon panon aika.

Eduskuntavaalissa kansa antoi selkeän tuomion harjoitetulle politiikalle. Pääpuolueet kokoomus ja demarit kärsivät murskatappion. Vasemmistoliiton yritys kaupata uutta velkaa sai karun tuomion. Maalaisliiton perillisten keskustan ja perussuomalaisten opposiotiossa harjoittama yhteistyö toi keskustalle ylivoimaisen voiton ja perussuomalaisillekin lähes edellisvaalien kaltaisen tuloksen. Vuoden 2011 tulos toistui lähes täydellisenä. PS -puolue osoitti olevansa myös työväenpuolue, vieläpä vankemmin kuin keskinäisissä riidoissaan rypevä SDP.

Äänestäjät nostivat vaaleissa suurimmiksi puolueiksi keskustan ja perussuomalaiset. Näiden yhteinen edustajamäärä – 87 paikkaa – edustaa aate- ja elinkeinoperustaltaan hyvin perinteistä Suomea. Tässä mielestäni onkin vaalien tärkein viesti: Suomi on kurkottanut liian kauas maailmaan ja unohtanut oman kansan ja valtion asioiden hoidon. Kokoomuksen rökäletappio vahvistaa tämän, sillä juuri kokoomus päähallituspuolueena on vastuussa oman maan ja sen kansalaisten laiminlyönnistä.

Vakavamielisempi osa Suomen kansasta on jo kauan kauhistellut Suomen julkista menoa, holtitonta velanottoa, oman kansallisen perustan tietoista rienaamista sen murentamis- ja hävittämistarkoituksessa. Kaupallinen ja julkisin verovaroin ylläpidetty media saavat jokseenkin vapaasti ja ilman rankaisemisen pelkoa monikulttuurisuuden nimissä mollata suomalaisuutta ja ylistää muukalaisten kulttuurien paremmuutta ja etevämmyyttä.

On vaikea ymmärtää, miksi suomalaisia perheitä pyritään tietoisesti hajottamaan, mutta muista kulttuureista tulevien suurperheitä pyritään yhdistämään Suomessa. Perhe, koti, koulu, kirkko, poliisi, armeija, suomalainen ihminen ja oma suomalainen työvoima pyritään saattamaan huonoon valoon ja uutta ”parempaa” työvoimaa pyritään haalimaan Suomeen. EU:ssa on vapaa liikkuvuus turvattu, avoimiin työpaikkoihin voi hakea ja tulla. Sosiaalista maahanmuuttoa pitää rajoittaa, ei edistää.

Tällaiselle politiikalle haluttiin vaaleissa jarrut. Juuri perussuomalaisia on moitittu ”rasismista”. Ei se ole rasismia, jos omaa maata ja kansaa puolustaa, omassa maassaan. Rasismia on se, että omat kansalaiset asetetaan maahantulijoita huonompaan asemaan.

Kansa halusi muutosta ja osoitti sen. Suurimmiksi nousivat keskusta ja PS. Uutta keskustalaista johtajuutta edustava Juha Sipilän on nopeasti noussut poliittisella urallaan. Nyt syntynyt hallituspohja on suuria lupauksia antava. Pohjoisen puhuri on puhaltanut eloa yli Suomen. Suomen Eurooppa- ja Helsinki- keskeisyydelle on saatu vastapaino.

Ollaan pitkästä aikaa saamassa maahan hallitus, joka ajaa koko maan, eikä vain pääkaupuinkiseudun ja ulkomaiden etua.

Puoluejohtajat Juha Sipilä, Timo Soini ja Alexander Stubb muodostavat hyvän kolmikon, jolla on tietotaitoa ja tahtoa hoitaa Suomen asiat niin kotimaassa kuin ulkosuhteissakin. Suomella on aina vaikeina aikoina ollut kyky nostaa esiin tilanteeseen sopivat johtajat. Lupaavaa on, että hallituksen muodostajat lupasivat toimia johtolippunaan Suomen sinivalkoiset värit.