Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Eduskuntavaalitaistelu käynnistyi kiivaana Kuusamossa

Maisteri, rovasti Seppo Ervasti haukuskeli Koillissanomissa 21.2.23, että perussuomalaisissa on rasismia. Vaikka hän ei maininnut ketään nimeltä, mutta kirjoituksessa oli sama pappiskokoomuslainen sävy kuin mm. Koillissanomien 6.10. 2015 numerossa, jossa hän hyökkäsi minua vastaan, kun olin 3.10.2015 mennyt Tornioon katsomaan kutsumattomien muukalaisten virtaa Tornion kautta Suomeen ja osoittamaan sen johdosta mieltäni.

Tuolloin Seppo Ervasti Koillissanomissa pohdiskeli, lienenkö lähtökiireessä ehtinyt ottaa konepistooliani mukaan. Hänen houreissaan olin asein mennyt vastaanottamaan maahan tunkeutuvia. Melkoista huumoria pappismieheltä kohdistaen hurmehimonsa minuun, joka en ole koskaan omistanut tuliasetta.

Me Torniossa 2015 marssineet olimme oikeutetusti huolissamme
Venäjän Krimin valloituksen 2014 jälkeen on muukalaisia virrannut Suomeen melkoisia määriä, Venäjän Putinin ja hänen diktaattorikavereiden myötävaikutuksella. Me sadat mielenosoittajat, jotka marssimme rauhallisesti valtakuntien rajanpinnassa, olimme huolinemme oikeassa ja kysyimme mihin tämä tarkastamattoman porukan tulo maahan johtaa.

Paljon pahempaan on tultu. Meillä on huoli Suomesta, kansastamme, kestävyydestämme taloudellisesti ja kulttuurimme puolesta. Suojelemme maatamme rauhanomaisin keinoin, maan lakeihin nojaten.

Myös Suomi taistelee Ukrainan avustamisen ja vihollisen poistunkemisen hyväksi. Ollaan pyrkimässä Natoon ja hakemassa aivan uudenlaista turvallisuuspolitiikkaa. Luulisi maisteri Ervastinkin joskus ajattelevan Kuusamon turvallisuutta ja keskittyvän oman pitäjänsä elinkeino- ja turvallisuusasioihin enemmän kuin ihmisten nuuskimiseen sen selvittämiseksi, kuka on rasisti, kansainvälisten valloittajien tulon este.

Miksei työllistetä Suomen omia työttömiä? Miksi haalitaan elätettäviä muista maanosista?
Kirjoituksessaan Ervasti katsoo, että maahanmuuttoa tarvitaan jo työvoiman vuoksi. Suomalaisia syntyy vähemmän kuin heitä kuolee ja edessä on vielä suurten ikäluokkien poistuminen. Väestötilanne siis heikkenee.

Ervasti tekee tästä sen johtopäätöksen, että olemme tilanteessa, jossa elätettäviä on enemmän kuin elättäjiä. Hän sanoo, että perussuomalaiset suhtautuvat nihkeästi ellei peräti torjuvasti kaikkeen maahanmuuttoon, etenkin Euroopan ulkopuolelta. He hyväksyvät juuri ahtaasti työperäisen maahanmuuton, mutta ei mistä tahansa. ”Minusta tämä on selvää piilorasismia”, Ervasti päättelee ja perussuomalaisia nuuskien jatkaa: ”Mikäli eurooppalainen kristitty kelpaa, mutta muualta tullut muslimi ei, tämä on selvää rasismia.” Kokoomuksenko puolueohjelmassa tuo on sanottu? PS:n ohjelmassa sitä ei ole.

Ervastin haistelema ”piilorasismi” ja ”selvä rasismi”
Maisteri Seppo Ervasti näkee siis perussuomalaisissa ”piilorasismia” ja ”selvää rasismia”. Kas kun tutkijamies ei kumpaakaan käsitettä määrittele. Hänen huolensa Kuusamon perussuomalaisista on niin syvällistä, että hänen kannattaisi antaa asia valtakunnansyyttäjän tutkittavaksi, niin eiköhän ala tuloksia tulla.

Ihmettelen, seuraako Seppo Ervasti ajan uutisia lainkaan. Nuo samat vainoharhaiset huitaisut toistuvat Koillissanomissa vuosikymmenestä toiseen. Ihmetellään, miksi Ervasti saa vapaasti ihmisiä haukkua, mutta lehti ei anna uhrin vastata, jottei Ervastia loukattaisi. Hämmästyttävää journalismia!

Vaikka Koillissanomat on moneen kertaan myyty ja kustannusyhtiö on kokonaan lakannut, niin Ervasti saa jatkaa lehden suuren kustantajan keskeisenä paikallishuitojana. Että näin näissäkin vaaleissa tapahtuu, kertoo siitä että kepun ja kokoomuksen puolustaja on vähintään yhtä suuressa paniikissa kuin vuonna 2015.

Elämme maailmassa, jossa kansat valmistautuvat pahimpaan, ulkoisiin vihollisen hyökkäyksiin läpi Euroopan. Kansalaisiamme Suomessa yleisesti huolettaa kansallinen kestävyytemme, ennen kaikkea turvallisuus rajoillamme, kansamme eheys yhä paisuvan yleismaailmallisen muuttoliikkeen seurauksena. Toimikaamme kuitenkin vaalitaistelussamme kansallisen etumme mukaisesti, taannoisen kokoomuksenkin hyväksymin, nyt valitettavan hämärtynein ihantein: koti, uskonto, isänmaa.

Miksi ei paneuduta Suomen ongelmien syihin ja korjata niitä
Kuusamon paikallishistorian kirjoittajaa Seppo Ervastia uskoisi kiinnostavan, miksi koko maan ja Kuusamonkin väkiluku alenee ja syntyvyys heikkenee. Miksi väki pakkautuu suuriin väestökeskuksiin, miksi avioliittoisuus heikkenee? Miksi meillä on edelleen neljännesmiljoona työtöntä, joiden tulevaisuudesta ei yhteiskunta piittaa? Miksi useimmat puolueet huutavat työvoimaa Suomeen kaikkialta maailmasta, vaikka koko EU:n lähes 500 miljoonaa ihmistä ja lisäksi koko ETA-alueen halukkaat voivat tulla Suomeen töihin.

Suomi on suomalaisten, ei vieraiden

Maisteri Ervasti! Perussuomalaista puoluetta kannattavana käsitän niin, että me perussuomalaiset haluamme säilyttää Suomen suomalaisilla. Me emme kannata yhtiöpäistä monikulttuurisuutta, emme vieraslajisuutta ja petojen palvelua, emmekä loputonta ilmastohuijausta. Katsomme, että esivanhempamme ovat raivanneet tämän maan ja turvanneet sen säilymisen itsenäisenä. Meillä kansalaisina on oikeus ja velvollisuus puolustaa tätä maata ja suunnitella tulevaisuuttamme niin, että kansamme voi täällä Luojaansa turvaten elää ja maatamme rakentaa.