Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Oman kansan etu mierolaispolitiikan edelle

Euroopan turvallisuuspoliittiset perusteet järkkyvät panslavistisen Neuvosto-imperiumin kuolinkouristuksen seurauksena. Kun luonto ylikansoituksen vuoksi sairastaa, maailmassa vallitsevat aatteet taistelevat kovin ottein vallasta.
Vanhoja aatteita häviää, uusia syntyy. Hyvä ja paha käyvät ikuista taisteluaan.

Toisessa maailmansodassa natsismi kukistui ja se tuli rangaistuksi. Voittajaksi pääsi myös kommunistinen Neuvosto-imperiumi, joka jäi hirmuteoistaan rankaisematta. Ehkä se nyt kuolinkouristusten alaisena kiihdyttää pahuuttaan löytääkseen tien rangaistukseen, armahdukseen ja aikain jälkeen myös sovitukseen.
Suurten muutosten aika alkoi 1980-luvun lopulla. Uusi laajeneva voima silloisessa Euroopassa oli itään laajeneva Euroopan unioni. Heikkenevää voimaa edusti Neuvostoliiton hajoava imperiumi.

Varsinaista NL:n kuolinkamppailua käydään nyt. Se tapahtuu perinteiseen tapaan etsimällä syyllisiä ulkoa, kun ongelmat ovat omassa itsessä, omassa epäonnistumisessa ja pahuudessa.

Venäjän liittovaltion ulkorajoilla taistellaan, Kaukasuksella, Krimillä ja Ukrainassa. Voittajia ovat EU, Nato ja USA, joiden turvapiiriin siirtynevät Ukraina, Moldova ja sodan edelleen jatkuessa Valko-Venäjä ja Kalingrad eli Königsberg. Eurooppa etsii vanhaa muotoaan ja eheyttään ja saavuttanee sen.
Kommunismi ei voi markkinataloutta ja kapitalismia koskaan pitkäksi aikaa voittaa. Kommunismi näyttää Euroopassa ja kaikkialla missä sitä on, päättyvän itsemurhaan, jota voimapolitiikan rajaton käyttö Ukrainassa osoittaa.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoi oivallisesti sodan alkaessa, että naamiot on riisuttu. Se minkä Suomi ja suomalaiset kokivat Talvisodassa, on tapahtunut samanlaisena Ukrainassa. Ihminen on vajonnut järjettömyyden tilaan, jollaiseen julmimmat petoeläimetkään eivät omaa lajiaan kohtaan käyttäytyessään syyllisty.
Me suomalaiset pohdimme viime maailmansodan aikana ja sen jälkeen, miksi meille tällaista tapahtuu? Mitä olemme tehneet sellaista, että joudumme diktaattori Stalinin julmuuden kohteeksi ja itse pahuuden päätekijä saa jatkaa voittajana ja ottaa voittopalkintona puolet Euroopasta, vaikka juuri lännen ponnistuksin tuo sota, kuten edellinenkin maailmansota, voitettiin.

Ihmiskunnan kehitys on nähtävä Jumalan luoman maailman kehityksenä kohti suurempaa maailman täydellisyyttä, joka aikanaan aikain täyttyessä toteutuu. Pahuus on sekin Jumalan työkaluja, joita hän sallii käytettävän omiaankin kohtaan. Pahuuden keskellä mitataan uskovien kärsivällisyyttä ja kestävyyttä sekä kykyä ja tahtoa taistella pahuutta vastaan omien oikeuksien ja etujen puolustamiseksi. Tämä merkitsee nyt, että Eurooppa ja USA auttavat Ukrainaa taistelussa vihollistaan vastaan sen voittamiseksi.

Venäjä ei saa voittaa. Venäjä on kukistettava ja karkotettava Ukrainasta. Suomen ja koko Itä-Euroopan etu on, että Venäjä lyödään niin, ettei se hyökkäyksestään mitään voita. Venäjä on myös pantava maksamaan aiheuttamansa Ukrainan sotavahingot.
Venäjä on petoksellaan vetänyt koko Euroopan ja koko maailmankin taloudelliseen vahinkoon. Venäjä on tietoisesti pettänyt kaikkia läntisiä kauppakumppaneitaan uskottelemalla, että kauppa lähentää idän ja lännen.

Suurimmat virheet on tehty Saksan kanssa. Saksan harjoittama Venäjän -politiikka on osoittautunut vuosikymmenten virheeksi, joka on jo tähän mennessä tullut Suomen valtiolle ja koko kansalle todella kalliiksi.
Fortum ulkomaisina omistuksineen on saattamassa koko Suomen talouden nykyistäkin suurempiin ongelmiin. Suomen eduskunnat ja hallitukset eivät ole valvoneet kansakunnan energiaomaisuutta huolellisen omistajan otteella.

Ukrainan sodan siunaus Suomelle on, että ehkä vihdoinkin vihelletään poikki vuosikymmenten mittainen valtiopetoksellinen politiikka, jossa muukalaisten ihmisten ja vieraiden valtioiden etu kulkee oman kansan ja oman valtion edellä. Hartaasti toivon, että kansamme vihdoinkin herää ja laajalla rintamalla alkaa toimia sen hyväksi, että oman kansan ja valtion etu kulkee mierolaispolitiikan edellä.