Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Isis-terrorismi mustassa kaavussaan

Suomalaisten isis-vaimojen ja heidän lastensa kohtalo on saanut Suomessa kohtuuttomat mittasuhteet. Aikuiset ihmiset ovat tehneet valintansa, hylänneet Suomen ja Suomen lait ja menneet tukemaan islamilaisimperialistista terrorijärjestöä.
Suomen valtion asia ei ole noukkia heitä sieltä pois. Vasta kun mahdollisesti aikaansaatu kansainvälinen tuomioistuin on heidän asiansa käsitellyt voidaan siellä olevien suomen kansalaisten asia Suomessa mielestäni Suomen lakien mukaan ratkaista.
Suomen kansalaisina Isikseen menneistä naisista on todettava, että Suomen kansalaisuus on annettu heille heppoisin, jopa virheellisin perustein. Heillä ei ole ollut aikomustakaan kotoutua Suomeen palvellakseen tätä maata isänmaanaan.ja sille uskollisena. Sama virhe on tehty monien Suomeen muka pakolaisina tulleiden islamilaismiesten kanssa. Kansalaisuutta ei olisi pitänyt antaa, jos suomalaisen lapsen ja naisen kunnioitus on ollut sillä tasolla kuin se esim. Oulun raiskauksissa on ollut.

Ei ole Suomen kansalaiselle ominaista peittää kasvonsa ja ihonsa ja ryysyjen seasta kinuta "oikeutta" palata Suomeen. Niin kauaksi taakse kuin suomalaisten historiaa tunnemme suomalaiset ovat kohdanneet toisen ihmisen rehellisen ihmisen tavoin: paljain kasvoin. Ristiretkiritarit kantoivat selässään suurta Kristuksen ristin tunnusta ja kohdatessaan toisen ihmisen rauhan merkeissä he nostivat kypärän silmikon ylös paljastaen näin silmänsä. Herrasmies nostaa tänäänkin hattua tervehtiessään naista ja osoittaakseen hänelle kunnioitustaan.
Suomen kansalaisuuden kynnyksen tulee olla korkealla, paljon korkeammalla kuin se viime vuosina on ollut.
Suomen hallitus on kohtuuttomasti uhrannut tähän asiaan voimiaan, varojaan ja antanut sille Ylen kautta julkisuutta..
Rinteen hallituksen askartelu joka suhteessa on jo tänä lyhyenä aikana saanut aikaan kansalaisissa suurta huolestumista. Hallitus askartelee aivan liian paljon ilmastohysterian parissa, Afrikan asioissa ja muunmaalaisten etujen ja "ihmisoikeuksien" suojelemisessa. Missä ovat suomalaisten ihmisoikeudet muukalaisten rinnalla, sopii kysyä. Ja missä ovat muukalaisten velvollisuudet Suomessa?
Ei niitä näy, ei kuulu!

Antti Rinne sai pääministerin salkun valheellisin vaalilupauksin. Luottamus on karissut jo sen vuoksi. "Rauhan rakentaminen Afrikkaan" on suuruudenhullua touhua. Sotilaallisen yhteistyön rakentaminen Ranskan kanssa ja Ranskan "auttaminen" sen vaikeuksissa Afrikassa osoittaa vakavaa harkintakyvyn puutetta. Ranskan rinnalla seisoessaan Suomi on vaarassa joutua vastuulliseksi Ranskan siirtomaavallan seurausten kärsijäksi. Se tietää yhä suurempaa "vastuuta" maahanmuuttajien vastaanottajamaana.

On turhaa kuvitella, että joku eurooppalainen maa auttaisi Suomea mahdollisen iskun kohdistuessa Suomeen.
Itse meidän on nytkin, kuten viime sodissa, itseämme puolustettava ja autettava.

Maailma kaikkineen on niin resuisessa kunnossa että Suomen pitäisi keskittyä ihan vaan omien asioidensa hoitoon kuin että se pyrkisi olemaan koko maailman "lääkärinä" ja koko maailman sosiaalitoimistona. Suomen kannattaisi vetäytyä Afganistanista ja monesta muustakin paikasta. Suomi ei ole koskaan harjoittanut imperialismia eikä sortanut mustaa rotua tai arabiväestöä. Nytkään sen ei pidä sotkeutua maailman asioihin suurvaltojen imperialismin tukijoina. Oma maa ja oma koti on kullan kallis vieraille annettavaksi.