Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


3.11.2015:

Maahanmuuttoon sisältyy uhkia – vaatikaamme
elämään maassa maan tavalla

Suojelupoliisin tänään 3.11.15 pitämä tiedotustilaisuus toi kaivattua viranomaistietoa maamme maahanmuuttokysymykseen. Suojelupoliisin mukaan maahamme on tähän mennessä tullut noin 300 sellaista maahanmuuttajaa, joihin saattaa liittyä suomalaisille turvallisuusriski. Maastamme on lähtenyt Isisin sotatoimialueille noin 70 henkilöä. Sekin on suomalaisille turvallisuusriski. Maamme on siten kytketty isisläisiin terroriverkostoihin.

Tämä merkitsee sitä, että turvallisuusuhka on Suomessa lisääntynyt. Turvallisuusuhan taso on noin vuoden aikana noussut hyvin maltalasta matalaksi. Näin siis Suojelupoliisi tänään tiistaina.

Suojelupoliisin antama turvallisuustilannekatsaus osoittaa todeksi sen pelon, jota laaja kansalaismielipide sosiaalisessa mediassa ja kansalaisliikkeiden kautta on ilmaissut jo runsaan kuukauden ajan. Turvallisuusliikkeenä on näyttävimmin ja samalla maltillisimmin esiintynyt ”Rajat kiinni! Piikki kiinni!” -liike, joka muun muassa Torniossa 3.10.15 vaati rajakontrollin lisäämistä ja rajatarkastusten palauttamista, jotta saataisiin suljetuksi Ruotsista Tornion kautta Suomeen tapahtuva kontrolloimaton, pääasiassa irakilaisten nuorten miesten ryntäys.

Tämä kontrollin lisäys tapahtuikin. Tulijain vyöry on heikentynyt, tarkastukset saatiin käyntiin, ja nyt kuukautta myöhemmin on liikenne hallinnassa, mutta ei suinkaan tyrehtynyt.

Suomen ulkomaille antamat viestit - muun muassa pääministeri Juha Sipilän ilmoille julistama houkutushuuto – ovat antaneet liian houkuttelevan, jopa paisutetun kuvan suomalaisten tahdosta ja kyvystä ottaa vastaan maahanmuuttajia siinä määrin kuin on tapahtunut. Suomi seurasi tässäkin liian sokeasti Saksaa – Sipilä seurasi heti Merkelin huutoa. Saksassakin ovat jo kääntyneet tuulet ja Merkel on joutunut omiensakin arvostelun kohteeksi. Suomestakin on aika antaa viileämpää viestiä.

Monet maat ovat nopeasti alentaneet houkuttimia, muun muassa maahanvyöryjien majoituksen ja huollon tasoa. Meillä asiasta on puhuttu, mutta muutoksia ei näy. Jokainen päivä etujen alentamisen viivyttämisessä maksaa Suomella paljon. Velkaa tulee tätäkin kautta lisää ja omat kansalaiset joutuvat eriarvoiseen asemaan.

Suuri irvokas epäkohta Suomen julkikuvassa onkin se, että ulospäin ja muukalaisille osoitamme höveliä ja rikasta valtiota, mutta omia kansalaisia kohtaan julkisen vallan asenne edelleen kylmenee. Pääministeri Sipilä tokaisi jossakin vaiheessa, etteivät maahanmuuttajien aiheuttamat kustannukset ole huolen aiheita, koska he muka maksavat kulunsa takaisin. Näinköhän käy? Ja milloin? Monennessako polvessa? Kotouttamisen kustannukset lasketaan jo tähän mennessä tulleelle porukalle 1 miljardi – 1,5 miljardia vuosistasossa. Tätä kotoutusta eivat taida parhaat eivätkä keskitasonkaan veronmaksajamme jäädä katsomaan.

Meillä on erinomainen taito kasata koko ajan uusia kustannuseriä ja esteitä, jotta velkamme kasvua ei saataisi pysäytetyksi eikä talouttamme kasvuun.

Tähän kaikkeen ovat päällimmäisinä syyllisinä politiikot, kautta linjan laidasta laitaan. Niin eduskunnassa, hallituksessa kuin europarlamentissakin. Poliitikkomme ovat irronneet arkitodellisuudesta viimeistään tämän maahanmuuttoruljanssin alettua. Päättäjät ottivat farisealaisen roolin. He ovat malli-ihmisiä, jotka vaativat kansalta höveliyttä kaikenkarvaisten maahanmuuttajien edessä, mutta itse eivät anna mitään – pikemminkin ovat itse heistä hyötymässä. Syyllistettiin rasisteiksi ja roistoiksi kaikki, jotka uskalsivat kysyä maahantulijain perään tai nostattaa kysymyksiä siitä, mitä tämä kaikki maksaa.

Media nostatti hirvittävän hakkumaryöpyn kaikkia kriittisiä ihmisiä kohtaan. Yleisradion A-studio valjastettiin lähes joka ilta haukkumaan perussuomalaiset ja sosiaalisen median väki. Tätä menoa on jatkunut reilu kuukausi. Nyt on lohdullista lopultakin kuulla Suojelupoliisin suusta epäsuora tunnustus, että pelkoon sittenkin saattaa olla aihetta. Sisäministeri Orpo sen sijaan suuntasi kuitenkin tänäkin iltana päähyökkäyksen suomalaisia ”äärioikeistolaisia” rasistetaja vastaan, jotka uhkaavat vastaanottokeskusten turvallisuutta.

Tällaiset rikolliset toimet on tietysti tuomittava. Tuomitsen ne itsekin. Mutta puhutaan osatotuuksista, jos syyllistäminen kohdistetaan muutamiin kotimaisiin ylilyönteihin. Pitää olla tasapuolinen kaiken viharikollisuuden julkituomisessa, poliisitutkinnan käynnistämisessä ja molemminpuolisessa vihanpidon paljastamisessa.

Tähän mennessä tätä periaatetta ei ole lainkaan tasapuolisesti noudatettu. Kun kansa näkee, että suomalainen virkakoneisto ja poliittinen järjestelmämme puolustaa myös suomalaisia ihmisiä, kaiken maksajia, niin maahanmuuttajienkin hyväksyminen lisääntyy.

Tuskin kukaan Suomessa vastustaa sellaisia tulijoita, jotka tulevat tosi hädässä, mutta jotka ovat valmiit mukautumaan Suomen lakeihin ja käytänteihin ja ovat valmiit elättämään itsensä ja perheensä. Sanalla sanoen, elämään maassa maan tavalla, niin kuin suomalaisetkin asuvat ja elävät vieraissa maissa.