Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


21.9.2013

Kansaamme kasvatetaan antautumaan

Suomen kansaa kasvatetaan antautumaan viholliselle, ulkomaiselle pääomalle. Tähän johtopäätökseen tulen  katsellessani sitä julkista välinpitämättömyyttä, joka liittyy valtiomme ja yksityistenkin kansalaisten velkaantumiseen. Eteläunionin hulttiomaita on avustettu surutta ottamalla oman kansamme kontolle velkaa. On vakuutettu, että Suomi on rikas, jonka vuoksi velvollisuutemme on auttaa.

Nyt kun oma velkaisuusasteemme on ylittämässä 60 prosentin rajan bruttokansantuotteesta, valtion omat virkamiehet julkisesti julistavat, että ei tässä mitään hätää ole, koska velkaahan ei tarvitse koskaan maksaa. Näin julisti Etlan mies TV:ssä (21.9). Hänen vieressä istuva teinipoikakin oli häntä viisaampi ja vastuuntuntoisempi vaatiessaan valtionvelalle kansallisella lailla määrättyä EU:n asettamaa kattoa.

Jo monen vaalikauden ajan vallinneen suruttomuuden taloutemme kestävyysvajetta kohtaan pitäisi jo hyväuskoisimmillekin vakuuttavan, etteivät enemmistöhallituksemme neljä vuotta kukin vuorollaan hallitessaan ole vakavasti pyrkineetkään turvaamaan maamme taloudellista ja maanpuolustuksellista itsenäisyyttä. Vallanpitäjät näyttävät tietoisesti vieneen maatamme kohti eurooppalaista liittovaltiota, jolloin Etelä-Suomikin vajoaa syrjäkylän osaan.

On viety maasta pois työ ja rahat. Isänmaalta ja kansalta varastaminen sekä kuormasta syöminen on toteutettu kotimaisen, sydämettömän  valtaeliitin johdolla. Nokian ryöstö on tästä karmein esimerkki. Isänmaallisuus on kyllä sanana varkaiden huulilla, mutta sydän on kiinni rahassa ja omatunto hukassa.

Ketkä ovat syyllisiä, miten tästä päästään ulos ja ylös? Syyllisiä olemme me, kansa. Me olemme kulloisenkin eduskunnan ja europarlamentin äänestäneet ja sen myötä komissaarit, ministerit, oikeuslaitoksen ja järjestysvallan ylimmät päättäjät valinneet. Jo lakeja säädettäessä lobbarien neuvosta jätetään porsaan reiät auki. Veroja ei koota, harmaata taloutta ei suitsita, ulkomaiset vierastyöläiset tekevät työt maksamatta Suomeen veroja. Nälissään varastava pikkuvaras pannaan linnaan, mutta “lailliset” veronkiertäjät asuvat aurinkorantojen paratiiseissa nostaen palkkaa työstä jota eivät tee.

Pitää mennä tsaarinvaltaan saakka, ennen kuin löytyy vastaava ukaaseihin ja virkamiesvallan päähänpistoihin perustuva “kansanvalta”. Silloiset kansamme edustajat olivat valmiit menemään Siperiaan vankileireille asti puolustaessaan kansaa ja kansanvaltaa. Nykyiset seteliselkärankaiset verojen ja lakien kiertäjät vain ilkkuvat ihaillessaan omaa nerouttaan kansansa kuppaamisessa.

Suruttoman tien katkaisemiseksi tarvitsemme kunnon lainsäädäntöä, suurempaa riippumattomuutta unionista jo nyt unionin vallitessa. Paras kestävä ratkaisu on ero eurosta ja kylmä ilmoitus unionille, ettemme sitä ja tätä ukaasia hyväksy, vaan haluamme kansallisen poikkeaman.

Eurovaalien lähestyessä on ihmisten syytä olla tarkkana, millaiset kannat puolueilla on unionin kehittämiseen ja ennen  kaikkea siitä eroamiseen. Nykyistä rosvoutta suosivaa ylimysvaltaa emme voi kannattaa. On saatava ylimysvallalle laaja-alainen vastapaino. Tarvitaan laaja kansanrintama, kansanpuolue, joka ajaa Suomen kansan etua ja vastustaa kansamme ryöstöä ja haluaa palauttaa lujan kansallisen moraalin sekä vahvan henkisen ja aineellisen maanpuolustuksen.

Pelkkä sanahelinä ei todellisen hädän tullen auta. Tiukan paikan tullen vapaus on asein lunastettava.