Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Pohjois- ja Itä-Suomelle kallis lasku Helsingin monikulttuurisuustavoitteista

Miksi Pohjois- ja Itä-Suomi menettävät koko ajan väestöpohjaansa, palvelujaan ja taloudellista voimaansa? Tämä tapahtuu EU:n ja Suomen eduskunnan toimesta. EU:n tavoitteena on Euroopan liittovaltion muodostaminen ja kansallisvaltioiden hävittäminen.

Suomea hallitaan ennusteilla ja pelkoja lietsomalla. Kehitysaluepolitiikka on sallittua ja pakollistakin YK:n ja EU:n ”arvopohjassa”, mutta Suomessa vastaava politiikka, aluepolitikaksi ennen kutsuttu, on lopetettu. Helsinki huutaa sitä vääryyttä, että se vahingokseen joutuu tukemaan pohjoista ja itää. Onko tämä totta? Ei ole. Valtio syytää maailmalle rahaa ”kehitysapuna”, mutta ottaa pois omilta syrjäseuduilta.

Syrjäseutujen ihmisten toivo paremmasta kasvusta lyödään maahan EU:n ja Suomen valtion ennusteilla, joiden mukaan syrjäseuduillamme menee tulevaisuudessa aina vaan huonommin. Pessimismi ruokkii toimettomuutta ja alistuneisuutta. Työlliset ja menestyvätkin ihmiset lähtevät koska haluavat turvata oman ja lastensa tulevaisuuden. Julkinen valta ja keskittynyt media lyövät rumpua siitä kuinka pääkaupunkiseudulla ja Euroopassa ”EU:n ansiosta” on nuorisollamme ja tulevilla polvilla paras tulevaisuus – ja sitäkin parempi mitä nopeammin kansallisuusaate ja sen kannattajat, ”populistit”, saadaan estetyksi nousemasta takaisin valtaan maissaan ja estetyksi nousemasta vallan kahvaan unionissa.

EU:n puheenjohtajamaana Suomen hallitus on kiirehtinyt pelottelemaan taloussanktioilla eritoten Unkaria ja Puolaa. Myös ilmastopolitiikassa Rinteen hallitus haukkaa liian isoja paloja kansallisella ja Euroopankin tasolla. Puolivuotiskauden saldo voi Suomen kannalta jäädä köykäiseksi ja isottelussaan hallitus saattaa tulla julkisesti häväistyksi.

Suomen laita-alueet pedoille, Helsinki suureksi ja monikulttuuriseksi

Helsingin johdolla asetetut pääkaupunkiseudun kasvutavoitteet ovat hurjat. Helsingin tulisi tavoitella Itämeren alueen suurimpien kaupunkien väestötasoa ja loistaa ”monikulttuurisuudessaan” kilvan Kööpenhaminan, Tukholman, Oslon ja Berliininkin kanssa. Pohjois- ja Itä-Suomi pedoille ja ihmisistä ”vapaaksi”, perustuslailliset oikeudet asua ja lomailla koko Suomessa on jo kyseenalaistettu, kun petojen oikeudet ovat suuremmat kuin ihmisten.

Vuoden 2015 muukalaisinvaasio Suomeen oli osa eurooppalaista suunnitelmaa, jossa Suomikin sitoutettiin mukaan ”monikulttuurisuusohjelmaan” ja rajuun muutoksen uusien asukkaiden saamiseksi muka turvaamaan Suomen tulevaisuus.

Tähän oli kytköksissä Helsingin mittava rakennusohjelma, jonka huolestuttavat seuraukset alkavat näkyä mm. Kalasatamassa asukkaiden ostovoiman heikkoutena ja yrittäjien vaikeuksina.

Varsinainen Helsingin helmi, Pasilan ”uusi kaupunkikeskus” on vihdoin noussut maan alta ja sen korkeimmat rakennukset kurottavat jo kohti pilviä, puhumattakaan miltä alue näyttää kunhan Pasilan eteläpuolelle rakennettavat varsinaiset pilvenpiirtäjät valmistuvat.

Moni jo kysyy, mistä tulee se ostovoimainen väki, joka kykenee asumaan noissa asunnoissa ja ostamaan kallista tavaraa liikkeistä, joiden vuokrat ovat hirmuiset?

Suomen ”valtakunnansuunnittelu” on pahasti laiminlyöty ja vääristynyt

Valtakuntamme ”valtakunnansuunnittelu” on jo vuosikymmeniä valmistautunut Itä- ja Pohjois-Suomen kuristamiseen väestöennusteilla ja EU:n ohjaamilla budjeteilla. Suomen ahkera työvoima on ohjattu muutamiin oloissamme suuriin kaupunkeihin. Taannoisen Neuvostoliiton mallin mukaisesti ”näköalattomiksi” julistetut alueet menettävät uskottavuutensa kasvavina alueina. Julistuksen seurauksena paikkakunnille ei investoida, väestön paon vuoksi julkiset ja yksityiset palvelut heikkenevät ja kiinteän ja irtaimen omaisuuden arvot romahtavat. ”Tyhjinä ihmisinä” pääkaupunkiseudulle tulleet ”takametsäläiset” joutuvat kilpailemaan maahanmuutajaväestön kanssa työpaikoista palkoilla, joilla ei voi elää saati päästä omaan asuntoon kiinni.

Kun joku päivä sitten katselin Pasilan auringossa hohtavia korkeita asuintaloja mietin, mistä tulee se raha, jolla noissa asuvat ihmiset maksavat vuokransa ja minne se raha päätyy? Veronmaksajien osuus tavalla taikka toisella on tässä asutuspolitiikassa vahvasti osallisena.

Eräiden laskelmien mukaan maahanmuuttajien vuosikulu Suomen veronmaksajille on jopa yli 3 miljardia euroa. Oma kulunsa asumismenoissa on myös suomalaisilla pakkomuuttajilla, jotka valtakunnan politiikan seurauksena on pakotettu jättämään kotinsa, omaisensa, kotiseutunsa ja uskonsa siihen, että Suomen kansalaisella on oikeus valita asuinpaikkansa ja että hänen työvoimansa on valtion suojeluksessa niin, että hän tulee asumispaikkakunnallaan työllään toimeen.

Suomalaiset julkisen vallan edustamat arvot ovat pahasti hukassa

Voidaan syystä kysyä, mitkä ovat suomalaisten arvot? Onko ”monikulttuurisuus” ja se, että kuka tahansa ulkomaalainen voi maamme rajojen estämättä tulla Suomeen, anoa turvapaikkaa ja saada täysi elatus, asunto ja turvattu toimeentulo sekä oikeus yhdistää ulkomailla olevat perheenjäsenensä ja sukulaisensa Suomessa ja kaikki tämä suomalaisten kustannuksella? Onko suomalaisten arvojen mukaista, että valtio apuriensa kanssa sijoittaa maahanmuuttajia kuntiin, jossa heidän toimeentulonsa on valtion pussista maksettuna turvattu?

Onko suomalaisten arvojen mukaista toimia Välimerellä salakuljettajien kanssa yhteistyössä ja kuljettaa ihmissalakuljetuksia suosien ”asiakkaita” maamme syrjäisimpiin kolkkiinkin, josta he kuitenkin ennen pitkää valuvat Helsinkiin yksityisten ja kuntienkin sijoitusasuntoihin, joiden sijoituskulut suurelta osin lankeavat koko maan veronmaksajien päälle? Mielestäni tämä ei ole oikein. Mielestäni Suomen valtio ja ev.lut. kirkko edistävät laitonta maahanmuuttoa Suomeen ja heikentävät suomalaisten isännyyttä ja asemaa omassa maassaan.

Neuvostomiehitys opetti Itä-Euroopalle torjumaan ”monikulttuurisuuden”

Kannattaisi kuunnella mitä Unkarin valtiovallan edustavat puhuvat arvoistaan ja mihin he vetoavat vastustaesaan maidensa muukalaismiehitystä. Itä-Euroopan maat ovat kokeneet Neuvostoliiton imperialisen miehityksen, väestön pakkosiirrot ja kyyditykset sekä yrityksen tuhota kansallisvaltiot neuvostoimperialistisen liittovaltion alle.

Baltian maissa menetettiin kymmenin tuhansin omaa kansaa ja ”saatiin” tilalle venäläisiä miehittäjiä. Noissa maissa tiedetään, mitä ”monikulttuurisuus” on, ja siksi ihmiset ja valtiot eivät sitä vapaaehtoisesti halua vastaanottaa.

Suomi taisteli neuvostoimperialismia vastaan ja säilytti kovin uhrein vapautensa. Kansamme syvät rivit eivät vapaaehtoista miehitystä halua. EU:n päätavoite, pelkkä vapaakauppa-alue, saavutettiin ja Suomikin liittyi siihen. Kuitenkin EU:sta on tehty aivan muuta, kansalta kysymättä.

Oli ilo muutaman päivän ajan katsella Helsinki-Tallinna välistä vilkasta laivaliikennettä ja Tallinnan jo keskiajalta periytyvää vanhaa kaupunkia ja erityisesti Toompean linnoistusaluetta, jossa Viro taisteltiin itsenäiseksi 1. maailmansodan lopulla ja uudelleen neuvostoimperialismin kaatuessa kolme vuosikymmentä sitten.

Kommunistivalta ei kyennyt murtamaan kansan itsenäisyystahtoa, ei poliittista monipuoluejärjestelmää eikä kristillistä kirkkoa. Molemmat kirkkosuunnat voivat hyvin. Toompean mäen turistivirroissa silminnähden suurimpia ryhmiä olivat japanilaiset ja kiinalaiset. Hartaina he kätensä yhteen liittäen ja kumartaen valokuvauttivat itseään ja toisiaan isänmaallisten ja kistillisten monumenttien äärellä.

Antti Rinteen hallitusohjelma pyrkii viemään Suomea kohti monikulttuurista liittovaltiota

Tämän päivän Helsingin tavoitteita ja arvoja, ”Helsingin henkeä”, Tallinnan vastaaviin ominaisuuksiin verrattaessa mielessäni entisestään vahvistuu käsitys, että Helsingin arvot ja tavoitteet ovat Helsingin itsensä ja samalla koko valtion osalta, pahasti vialla. Monikulttuurisuuden kallis hinta imee Itä- ja Pohjois-Suomen kuiviin. Siksi isänmaallisten kansalaisten on syytä tarkasti seurata Antti Rinteen hallituksen Suomen kannalta murheellisen ohjelman toteuttamista ja valmistauduttava tulevissa vaaleissa antamaan itsenäisen Suomen puolesta niin vahva voima, ettei kansan enemmistön vastainen hallitus millään kepulikonsteilla pääse syntymään.