Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


LISÄÄ MUUKALAISLAPSIA SUOMEEN, TÄÄLLÄ LASTEN ON HYVÄ OLLA!

Tällaista riemusanomaa pitää lähettää tehostetulla volyymilla maailmalle koska:
Suomessa tehtiin vuonna 2023 110 000 lastensuojeluilmoitusta. Tämä on noin 10 % Suomen lasten koko määrästä. Siis: kymmenenosa Suomen lapsista elää epäturvallisissa oloissa.

- Suomessa tehtiin vuonna 2023 joka kuudennesta 13-­15-vuotiaasta lapsesta lastensuojeluilmoitus.
-­ ­Suomessa tehtiin vuonna 2023 31 000:sta yläkoululaisesta lastensuojeluilmoitus. Määrä on noin 10 000 enemmän kuin vuonna 2022.

Miksi valittaa liian vähäistä lasten syntymistä suomessa, koska nekään lapset, jotka onnistuvat välttämään abortin ja saavat syntyä, eivät koe turvallista elämää?

Lasten huostaanoton rankasta ongelmasta puhuttiin jo vuoden 2011 eduskuntavaalikamppailun aikana, jolloin huolestuttavana yhteiskunnallisena ja valtiontaloudellisena ongelmana mainittiin, että lasten huostaanottokustannukset ovat yhtä kuin suomen lukioiden vuosikustannukset. Keskustelu ei johtanut mihinkään toimiin. LASTENSUOJELUVELVOLLISUUS EI NÄYTTÄNYT KUULUVAN KENELLEKÄÄN.

JOHTOPÄÄTÖS: Neljän vuoden vaalikaudet eivät kykene hoitamaan valtakunnan suunnittelutehtävää. Nykyisin siitä ei ole Suomessa vastannut kukaan eikä mikään sen jälkeen kun VALTAKUNNAN SUUNNITTELUTOIMISTO LAKKAUTETTIIN 1973.