Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Kansan vaaleissa ilmaisema tahto on hallitusohjelmassa toteutunut

Petteri Orpon (kok) hallitusohjelma on saatu kokoon. Seitsemän viikon neuvottelut ja valmistelut ovat johtaneet valtiontalouden kannalta tervetulleeseen lopputulokseen: valtion lisävelkaantuminen saadaan tällä ja seuraavalla hallituskaudella taitetuksi ja Suomi -laiva alkaa päästä selvemmille vesille. Kokoomuksen, perussuomalaisten, ruotsinkielisten ja kristillisdemokraattien hallitus muuttaa Suomen vihersosialististen hallitusten suunnan kansamme enemmistön tahdon mukaiseksi, porvarilliseksi.

Vanha sääntö pitää: kun poliitikot mokaavat, virkamiesten on pantava asiat kuntoon. Tilastot sen osoittavat velkaantumisen seuraavasti:

Valtiovarainministeriön tilastojen mukaan Suomen valtion budjetit olivat tällä vuosituhannella vuoteen 2008 saakka plusmerkkiset. Vuonna 2009 alkoi kielteinen suunta, budjetti oli -9,4 mrd pakkasella, ja siitä eteenpäin koko ajan tänne saakka. Vuonna 2020 tappio oli -17,4 mrd., vuonna 2021 -9,6 mrd., vuonna 2022 -18,6 mrd., ja tänä vuonna 2023 -10,4 mrd. Tämän vuoden budjettihan on Marinin hallituksen tekemä ja eduskunnassa hyväksyttämä.

Tappioiden kausi alkoi siitä, kun valtiovarainministeriön ote lipsui riittävän vahvojen talousmiesten puuttuessa. Nyt, hädän ollessa jo lähes housuissa, löytyy virkamiehistöstä riittävää kovuutta. Iiro Viinasen ja Raimo Sailaksen kaltaisia vv-ministeriön virkamiehiä tarvitaan.

Nykyinen oppositio on jo käynyt nimittämättömän hallituksen kimppuun. Yle riehuu innoissaan, kuten eiliset "uutisoinnit" osoittavat. On se hirvittävää, kun velkaisen talon entiset isännät ja laiskat aikamiespojat kauhistelevat, kun talon työmiehet koettavat panna retuperällä olevaa taloa kuntoon.

Lasten ja lastenlastenko päähän velkaa pitää lisää ottaa ja jatkaa aina vain pahempaan tahtiin? Ei. Velanteon on loputtava!

Sokeakin näkee tai aistii, ettei tällä kansalla ole tulevaisuutta, jos suuntaa ei rankasti käännetä. Ei riittävästi solmita parisuhteita, ei riittävästi synnytetä lapsia, kun motivaatioita vaivannäköön ei riittävästi ole. Rilluttelu on mukavampaa! 1970-luvulla alkanut sikiöiden lähdetys edelleen jatkuu. Syntyneiden lasten päät sotketaan "kolmannella sukupuolella", koululaisille tyrkytetään ilmaisia ehkäisyvälineitä, yllytetään homouteen ja hillumaan kaduilla, opiskelijoille tarjotaan velkaisia luksusasuntoja asumistukineen ja vuokra-automaatilla varustettuina. Mikä heitä aikuistumisessa viehättäisikään, kun kaikki on elämässä saatu ennen ammattiin valmistumista ja työn syrjään tarttumista!

Nyt tulee muutos: koko kasvatuksen ketju on saatava kuntoon, annettava jokaiselle suomalaiselle lapselle kunnon opetus ja kasvatus aina aikuisikään asti ja kasvatettava hänet kansalaisvastuuseen, oppimaan velvollisuutensa, eikä vain oikeutensa. Hallitusohjelmassa toteutuu juuri se, mitä perussuomalaiset, kokoomus ja kristilliset vaalikampanjoissaan puhuivat ja kirjoittivat.

Oli suurta juhlaa seurata eilistä uuden hallituksen muodostajien puheita edessämme siintävästä Uudesta Suomesta. Se puhe oli kaunista ja innostavaa, eikä se ollut vain puhetta, se oli realismia, jonka jokainen vastuullinen ihminen kokee oikeaksi, todeksi.

Ihmisessä herätettiin ihmisyys, vastuullisuus, huolenpito omasta perheestä, Suomesta, tästä ihanasta maasta ja sen työteliäästä kansasta, joita kauan on poljettu, mutta joka nyt valtiovarainministeriön virkamiesten viitoittamalla tiellä on käynyt tarmolla käsiksi Suomen uudistamiseen. Hyvä!

Historia on heiluriliikettä kodin käkikellon heilurin viitoittamin toimin. Tämä koskee omaa kansallisvaltiotamme Suomea, Ukrainaa ja koko Eurooppaa. Punainen viisari, joka toisen maailmansodan jälkeen heilahti liian syvälle Eurooppaan, on jo hyvän aikaa vetäytynyt kohti itää, Moskovaan saakka. Eurooppa ottaa omansa, jälleen kerran ja rakentaa turvalliset rajat vapaan Euroopan itärajalle.

Vapauden heiluriliike herätti myös Suomen. Kansamme ohjaamana Suomi liittyi nopeasti Natoon. Nyt eduskuntavaaleissa kansa otti ohjat käsiin ja antoi valtiolaivallemme korjauskoordinaatit. Siitä se lähtee: pitkässä juoksussa siirrymme keskitielle emmekä suinkaan oikealle, tiensivuun, vaan nousemme vasemmasta ojasta keskitielle, paikalle, missä tien omistajat ja kunnossapitäjät kulkevat. Rakentamamme ja omistamamme tiet, radat, maakunnat ja kunnat pannaan kuntoon valtakunnan rajoja myöten!

Hyvä, että vihdoinkin saadaan hallitus joka rakentaa Liminka-Oulu rataosuudelle kaksoisraiteen. Oulusta on kyllä jatkuvasti ollut hallituksessa ministereitä, mutta he ovat nähneet velvollisuudekseen hoitaa enemmän Afrikan ja Aasian kuin oman kotiseutunsa asioita.