Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Laura Huhtasaari puolustaa itsenäistä Suomea

Presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on mielestäni hyvä presidenttiehdokas. Hänen valintaansa Suomen tulevaksi presidentiksi kannatan muun muassa seuraavista syistä.
Laura Huhtasaari on hyvin koulutettu, kotimaassa ja ulkomailla opiskellut kasvattaja, tieto- ja kokemuspohjaltaan maailmankansalainen, ja juuri siksi suomalainen. Asioiden mittasuhteet näkee usein parhaiten katsomalla kaukaa. Laura Huhtasaaren isänmaa on Suomi. Hänen sydämensä sykkii Suomelle. Rakkaus Suomeen ja suomalaisiin heijastuu vahvasti hänen puheissaan, arvomaailmassaan sekä selkeässä kuvassaan siitä, miten hän Suomea johtaisi tasavallan presidenttinä, maan äitinä.

Laura Huhtasaari on nostanut ohjelmansa keskiöön Suomen kehityslinjan 1990-luvun alun lamasta nykypäivään. Tämä miellyttää minua, koska Suomen virhelinja alkoi 1987 Harri Holkerin (kok) hallituksesta, jonka demaripresidentti Mauno Koivisto pystytti vastoin vaalit voittaneiden porvaripuolueiden tahtoa. Koivisto käytti vahvan presidentin valtaa ja sen tehtyään alkoi ajaa presidentin valtaa alas avaten siten portit Suomen itsemääräämisoikeuden murtamiselle, maan syöksymiselle velkakierteeseen, työttömyyteen ja itsemääräämisoikeuden menetykseen. Olemme nyt tilanteessa, jossa onnistuneella presidentin valinnalla voimme irrota liittovaltiokehityksestä ja palauttaa maamme itsenäisyyden irtoamalla EU:sta ja eurosta.

Laura Huhtasaari on puhunut syyttömästi tuhottujen yrittäjien kunnian ja maineen palauttamisesta tutkimuskomission avulla. Tutkimuskomissio on välttämätön työkalu tehtyjen kansallisten virheiden korjaamiseksi. Suomi ajettiin unioniin täkyinä yrityksille suunnatut valuuttaluotot. Niiden ansiosta Suomen pankkien luotot eivät korkeiden korkojensa vuoksi olleet kilpailukykyisiä. Siitä seurasi lainojen myynti ilman vakuuksia. Runsas rahan tarjonta johti pankkikriisiin, markan kallumiseen, valuuttaluottojen velkasummien paisumiseen ja maksukyvyttömyyden kautta konkurssiaaltoon.

Valtion ja Suomen Pankin politiikalla ”pelastettiin” muka terveet yritykset ja kieltäytymällä antamasta käyttöpääomia ajettiin terveitäkin pk-yrityksiä konkurssiin. Yrittäjien omaisuudet otettiin vakuudeksi roskapankkiyhtiö Arsenaliin, josta omaisuutta myytiin usein pilkkahinnalla kaveriporukoille.
EU:hun liityttyä säikäytettiin maanomistajat Natura-ohjelmalla, joka merkitsi yksityisen maanomistuksen laajaa sosialisointia ja terveen yrityselämän kieltämistä pohjoisen ja idän rajaseutualueilla. Jäljellä oleva ”laillinen” ammatti on matkailuyrittäjyys. Maataloudesta on tehty suurmaanviljelystä, joka elää monimutkaisella kierrätysrahalla.

EU on vienyt työpaikoista valtavan määrän muihin maihin. Neuvostoliiton kaltainen eurooppalainen työjako ja komission pikkumainen käskytyspolitiikka on vienyt vallan eduskunnalta ja hallitukseltamme. Elämme ahdasta aikaa, jossa sana on kahlittu ja kansallisvaltiota puolustavat saavat elää jatkuvan pelon vallassa puhumistensa ja jo ajatustensakin vuoksi. DDR:n Stasi elää Suomessa ja voi hyvin koko Euroopassa. Populismia ja äärioikeistolaisuutta suitsitaan sallimalla vain ns. eu-eliitin hyväksymät ajatukset ja puheet. Suomea hallitaan pelolla.

Tämä vaalitaistelu on jo tähän mennessä ollut hyvin merkityksellinen juuri Laura Huhtasaaren ansiosta. Hän on nostanut keskustelun keskiöön Koiviston ja Holkerin tekemät virheet. Holkerin myötä kokoomus lähti Suomen edun vastaiselle kehitysuralle, joka yhä jatkuu. Vallankäytön käsikassaroina ovat Yle ja isot mediat. Tästä vainosta saatiin vankka näyttö Laura Huhtasaaren tv-tentissä, jossa asenteellinen, vihapuheinen toimittaja todisti Ylen surkean toimitustason.
Laura Huhtasaaren ohella myös Paavo Väyrynen on ansiokkaasti vienyt keskustelua aikaan, jolloin Suomi suistui kansanvaltaiselta radalta. Uskon, että Laura Huhtasaari tasavallan presidenttinä kääntää Suomen linjan. Siksi annan ääneni nuorelle asiantuntevalle suomalaiselle, Laura Huhtasaarelle.