Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Suomiko susille ja vieraslajeille?

Eletään ihmeellisten "arvojen" aikaa Suomessa. Susia vaaditaan lisättäväksi rajusti, jottei lajin geenikanta heikkenisi. Valtion budjetista annetaan rahaa kannan lisäämiseen ja lajin aiheuttamien vahinkojen korvaamiseen.
Ihmislasten peloista susia kohtaan pimeillä koulupoluilla ei ole väliä, koska ihmislapsestahan vain on kysymys. Koiria kuolee susien repiminä, mutta koiran kärsimys ei asiassa paina, koska koira on ihmisen kotieläin. Peto ajaa arvossa sen yli. Pääasia että susia on paljon ja että ne voivat hyvin.
Ihmetyttää susikysymyksen rinnalla välinpitämättömyys suomalaisen ihmisen jatkumosta ja hänen geenikannastaan. Kuka tarvitsee susia? En minä ainakaan.
Eikö pitäisi huolehtia suomalaisen ihmislajin heikosta uusiutumisesta, koska syntyvyys on alhainen? Suden hellään kohteluun verrattuna uskoisi jo syntyneen voimakas, rahalla ja ihmisrakkaudella vahvistettu valtion tukema kansanliike suomalaisen ihmisen lisääntymisen puolesta. Vaan ei sitä liikettä näy.
Jos ulkomailta tulleet vierasihmiset lisääntyvät runsaan maahantulon ja rikkaan syntymisten ansiosta suomalaisia nopeammin, suomalaisen ihmisen korkea geeniperimä todennäköisesti heikkenee ja ajan mittaan loppuu kokonaan.
Luulisi, että nyt tarvitaan siis vahvaa liikettä suomalaisen ihmisen puolesta. Mutta ei. Luomakunnansuojelijain mielestä suomalainen joutaa kuolla sukupuuttoon.
Muuan runoilija on huolestunut suomalaisten maatilojen tuotanoeläinten surmaamisesta ja syömisestä ihmisten ravintona. Hän kertoo tietävänsä, että nämä tuotantoeläimet olisivat halunneet elää.
Tuo ajattelu edellyttää vanhainkotien perustamista eläimille. Niitä varmaankin pian syntyy valtion toimin valtion velkaa lisäten. Vanhan ihmisen hoitoon ei tunnu verovaroja riittävän, mutta vanhat eläimet ovat eri juttu. Eläimet kärsivät, kuten runoilija tietää. Ja se on vastuullinen asia, eläimellä on oikeus elää, vanhan ihmisen elämälle ei ole tarvetta.
Mutta miten nuo kotieläimet olisivat syntyneet, jos ihminen ei olisi siihen myötävaikuttanut? Olisivatko ne (he) edes saaneet elämää ilman ihmisen väliintuloa? Ei näissä ilmasto-oloissa, ei ainakaan ennen kuin ilmasto oleellisesti lämpenee, että vieraseläimet pääsevät tulemaan Suomeen.
Mutta nuo samat vihreät runoilijat sanovat, ettei ilmasto saa lämmetä ja keräävät veroja ja lopettavat tehtaita sen vuoksi, ettei sää lämpene. Tässä toimitaan kyllä eläinten vapaan liikehtimisen oikeutta vastaan. Ilmeisesti en tätä hienoa asiaa ymmärrä, mutta ilmeisesti he ovat tämänkin asian loppuun asti ajatelleet.
Miten runoilijain ja vihreiden ajatteluun mahtuu evoluutio? Miten em. ajattelun mukaan voidaan hyväksyä luonnon kiertokulkuun kuuluva tappaminen. Suden oikeutta tappamiseen pidetään oikeutettuna, mutta ei sitä että ihminen kasvattaa ravintoa itselleen ja huollettavilleen. Ihmisiä on heidän mielestä liikaa, mutta susia liian vähän. Heidän mielestä on väärin pyrkiä vähentämään ihmisiä sieltä missä heitä on paljon ja lopettamaan kokonaan sellaiset kansat, jotka ovat pieniä. Kulkuvälineet pitää ajaa alas, mutta jalkapatikassa kulkevia voidaan siirtää maapallon ääreltä toiselle sadoin miljoonin. Se on ilmaston etu.
Raamatussa on kauan sitten annettu selkeä marssijärjestys luomakuntaan. Viimeisenä kaikista luotiin korkein maanpäällinen olento, ihminen, jolle Luoja, Jumala, puhalsi elävän hengen ja antoi tälle oikeuden ja velvollisuuden huolehtia luomakunnasta ja oikeuden käyttää luonnon antimia, kasveja ja eläimiä vastuullisesti hyväkseen.
Raamattua poljetaan Suomessa ilmeisesti siksi, että siinä kuvattua järjestystä luotaessa ei ole tämän ajan ajattelijoilta lupaa kysytty. Siksi Raamattu julistettaneen pian Suomessa kielletyksi kirjaksi, koska liian monet edelleenkin uskovat siihen. Stalinin työtä on kiireesti jatkettava.
Konkreettisin toimiin tässä suhteesssa on käyty Oulun yliopistossa, jossa muuan sosiologian professori on käskenyt poistaa julkisesta tilasta Suomen marsalkka, Ylipäällikkö ja Tasavallan presidentti Mannerheimin kuvan.
Kun kulttuuri alkaa hävittää kuvia ja polttaa kirjoja, se barbarisimissaan polttaa pian myös ihmisiä.