Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


24.9.2015

Maamme ja kansamme turvallisuus on uhattuna

Olen tänään ilmoittautunut Torniossa 3. lokakuuta pidettävään mielenosoitukseen maahanmuuttajien vyöryn ehkäisemiseksi Suomeen. Maahanmuuttajien hallitsematon vyöry rajojemme yli on jo tähän mennessä aiheuttanut niin vakavan särön maan ja kansan talouteen, turvallisuuteen ja tulevaisuutemme näkymiin, ettei vakavamielinen kansa voi siihen enää vahvasti reagoimatta suhtautua.

Asiat riistäytyneet Suomen käsistä

Maamme asiat eivät ole enää yksin Suomen hallittavissa, koska oma kansallinen päätäntävaltamme on menettty Euroopan Unionille, joka puolestaan ei tätä eikä muitakaan Euroopan asioita hallitse. Euroopan turvallisuus on velkaantumisen ja maahanmuuton vuoksi uhattuna, mutta EU:n hallintoelimet eivä vaaraa tiedosta ja jos tiedostavatkin, ne eivät siitä piittaa, koska unioni tavoittelee liittovaltiota ja kulkee sitä kohti nimenomaan kriisien kautta.

Euroopan Unioni siis suorastaan tavoittelee kriisejä, kyetäkseen saattamaan yksittäiset valtiot yhä huonompaan taloudelliseen asemaan ja voidakseen taas suorittaa seuraavan askeleen kohti liittovaltiota ja kansallisen itsemääräämisoikeuden kaventamista.

Tämä kehitys on määrätietoisesti kansan toimenpitein katkaistava. Jo ensimmäinen mielenosoitus Ruotsin rajalla antoi itsenäisyydestämme kiinni pitävän viestin maailmalle. Mielenilmaisu vaikutti: monet kääntyivät pois. Tätä sanomaa on vahvistettava. Siksi on osoitettava rajoilla rauhanomaista voimaa. Siihen vapaan maan vapailla kansalaisilla on oikeus.

YK:n aikaansaatava rauha arabimaihin ja hoidettava pakolaiskriisit

On nurinkurista, että kansainvaellusten syiden sanotaan olevan golobalisaatiossa. Kuitenkaan maailmanjärjestyksestä ja -rauhasta päävastuuta kantava YK ei kykene eikä edes tavoittele vastuun kantoa Lähi-Idän pääsotanäyttämöllä Syyriassa. YK luistelee vastuustaan ja kehottaa EU:n hoitamaan pakolaisongelman.

Tämä kansainvaellusten aallon valossa tarkastellen YK on tyystin menettänt merkityksensä, kun turvaneuvoston jäsenet Kiina ja Venäjä eivät toimi Syyrian sodan lopettamiseksi. Euroopan unionin ei tulisi ottaa pakolaisongelmaa hoitaakseen, koska asia kuuluu turvaneuvostolle ja maailman suurvalloille. Unioni on kaupan liitto eikä suinkaan sotaliitto eikä arabimaiden sosiaalihuoltovaltio.

Mitä väkeä Suomeen tulee – ja mistä? Miten Suomen käy?

Suomeen tulevien ”pakolaisten” sanotaan olevan ”turvapaikan hakijoita”. Kuitenkin pääosan ”pakolaisista” ja ”turvapaikan hakijoista” sanotaan olevan Irakista eikä suinkaan pääsotanäyttämöltä Syyriasta.

Valtaosa tulijoista näyttää olevan asekuntoisia ja armeijan käyneitä miehiä tai rintamarkarkureita. Toinen suuri tulijain ryhmä ovat somalit. Nuoria miehiä tulee sieltäkin. Somaliakaan ei ole Suomelle läheinen sotanäyttämö, ja kuitenkin somalitkin ovat ”turvapaikan hakijoita”. Ovatko nämä nuorukaiset valmiit tarvittaessa puolustamaan Suomea?

Kansamme keskuudessa liikkuu syystä pelokkaita kysymyksiä siitä, mihin tämä kaikki johtaa? Miten käy Juha Sipilän hallituksen käynnistämän talouden tasapainotuksen, kun uusia elätettäviä tulee runsain mitoin? Miten turvallisiksi suomalaiset tuntevat olonsa paikkakunnilla, jonne maahanmuuttajia tunkee suuret määrät jopa kuntien lupaa kysymättä?

Miten hoidetaan oman maan hädänalaiset? Heidän menojaan supistetaan, mutta hyväkuntoiset terveet ulkomaan miehet saavat täällä arvovieraan kohtelun.

Rajat kiinni siihen saakka, kunnes arabimaiden sota on taltutettu

Suomi on huutavassa hukassa pakolaistilanteen vuoksi. Maan sisäinen turvallisuus on vaarassa järkkyä. Rauhallisten paikkakuntien elämä murtuu, kun vierasta väkeä tulee hallitsemattomat määrät odottaen että kohtelu on auvoista ja runsasta, kuten on luvattu. Miten rakastettavaa yhteiselo on sitten, kun leipää ja sirkushuveja on vääjämättä supistettava?

Rajojen sulkeminen on välttämätöntä siihen asti, kun jo maassa olevat muukalaiset on ehdittu asianmukaisesti käsitellä. Sen jälkeen on mietittävä, voidaanko enää lisää ottaa.