Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Kansanvalta toimii: ryöstetty valta kansalle takaisin

USA:n uuden presidentin Donald Trumpin valtaannousu 20.1.2017 mielestäni aloittaa uuden aikakauden läntisessä maailmassa. Vanha poliittinen valtaeliitti epäkansanvaltaisine kuiskuttelijoineen ja lobbareineen sysätään syrjään ja tavallinen kansa, kaiken maksajat, saavat työnsä ja poliittisen valtansa takaisin. Amerikka ensin, sitten muu maailma.
Amerikka ensin, Amerikka ensin. Tämä oli Trumpin toisto niin vaalitaistelussaan kuin virkaanastujaispuheessaankin. Amerikka on hänelle sama kuin USA. Kotimaasta muihin maihin viety työ palautetaan kotiin. USA:n rajat turvataan, oman maan sisäinen ja ulkoinen turvallisuus taataan. Islamilainen terrorismi kukistetaan. Puolustusvoimat ja muut turvallisuuselimet, puolueet ja media toimivat lähtökohtanaan oman maan ja kansan etu.
Presidentti Trumpin mielestä USA on tuhlannut varojaan muiden maiden ja maanosien turvallisuuden puolesta. Hän ei sanonut, että USA vetäytyy sotilaallisista sitoutumuksistaan, mutta edellyttää, että kukin valtio vastaa omista kustannuksistaan. Euroopan Nato-jäsenille tämä on tarpeellinen viesti.

Miten presidentin puhe on Suomessa otettu vastaan? Valtamedia, Yle keulassa, hoiti maailman suurimman ja mahtavimman valtion vallanvaihdoksen ala-arvoisesti. Veronmaksajien ei sallittu kuunnella ennen virkavaloja puhuttuja puheita, vaan omahyväiset ”toimittajat” puhuivat koko ajan päälle. Ylen palkollisten omat USA:n vastaiset mielipiteet olivat tärkeämmät välitettäviksi kuin juhlaseremoniaan kuuluvien kirkkojen edustajien viralliset sanomat. Yle on häpeätahra suomalaisessa viestinnässä. Taannoisen presidentin Tarja Halosen linjaa apinoiden Yle särkee ulkopoliittisia ikkunoita ja likaa Suomen julkikuvaa. Kun halutaan katsojille tarjota tällainen arvokas ohjelmanumero, niin tarjottakoon se suomalaisille amerikkalaisia juhlatapoja valottaen ja kunnioittaen.

Ylen Ykkösaamussa tänään toimittaja Seija Raution haastattelemaa East Officen hallituksen puheenjohtajan Esko Ahon haastattelua oli ilo seurata. Esko Aho avasi Trumpin puhetta avarakatsesesti. Hän kykeni antamaan Trumpin näkemyksille maailmanlaajuisen merkityksen, joka on se, että kansalliset vastuut kasvavat. Mieluista oli kuulla Ahon kanta nykyisestä ”demokratiamenosta”, jota länsimaissa yleisesti harjoitetaan, että vähemmistöt koettavat yksin ja yhdessä kaapata vallan enemmistöltä. Tämä koskee nimenomaan mediaa, joista Yle on keskeinen värillisen vähemmistövallan tyrkyttäjä. Aho korosti, että Trump on saanut valtansa laillisesti ja seurauksena aikaisemmin harjoitetusta muun muassa Obaman politiikasta.
Ahon haastattelussa tuli valotetuksi myös Esko Ahon työnantajapankin kahtalainen asema venäläisen ja länsimaiden pankkimaaston keskikohdassa. Aho piti tiukasti kiinni siitä EU:n periaatteesta, ettei Venäjä-pakotteita poisteta ellei Minskin sopimus etene. Ahon mielestä ei ole syytä pelätä, että presidentti Trump liittoutuisi Venäjän kanssa Euroopan vahingoksi. Tähän en minäkään usko. Pikemminkin uskon Trumpin tekevän Putinille sellaisen ehdotuksen – esim.yhteiset toimet Kiinaa vastaan -, jota Putin ei voi hyväksyä ja niin voi USA:n ja Euroopan ja Naton yhteistyö jatkua.

Trumpin valtaantulo on seurausta harjoitetusta Obaman, valtaeliitin ja valtamedian harjoittamasta suvaitsevaisuuspolitiikasta. Obama sai Nobelin rauhanpalkinnon syyttä ja jäi sen vangiksi. Hänellä ei ollut voimaa ja ehkei haluakaan pysäyttää Isisiä eikä eteläisten alueiden ihmisten maahantunkeutumista USA:han ja Eurooppaan. Obama ajoi myös taitavasti ”monikulttuurisuuspolitiikkaa”, joka työnsi värillistä väestöä ja sen myötä islamia USA:han ja Eurooppaan. Kun USA oli Syyriassa ym. veltto toimija, USA teki Obaman aikana tilaa Venäjän työntymiselle arabimaihin.
Trumpin asiaksi jää siivota Obaman jälkiä. Johtopäätös vallanvaihdoksesta on, että Trumpin valinneet haluavat USA:n vetäytyvän maailmalta, kuten tapahtui ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Todennäköistä kuitenkin lienee, että USA vedetään ennen pitkää suojelemaan Eurooppaa, kuten jo kahdessa maailmansodassa on käynyt.
Tunnustan iloitsevani D. Trumpin voitosta. Tämä on kansojen voitto myös Euroopassa. Työ Eurooppaan, työ Suomeen. Minkään sortin pienryhmille ei tule antaa määräävää osaa maassamme. Lusmuilulle ja siivellä elämiselle maassamme on pantava tiukat rajat ja ehdot. Kaikessa Suomi ensin. Ylen ja muun valtamedian julkinen vyörytys oman kansan hävittämiseksi on lopetettava. Suomalaiset hallitsevat Suomea, eikä mikään julkimoeliitti muukalaisilla ratsastaen ja ratsastuskulut suomalaisella kunnon enemmistöllä maksattaen.