Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


23.2.2013

Pelastakaamme Suomen valtio ja kirkko

Itku ja parku kuuluu Suomessa, kun menetetään työ, verotulot ja kansallisvarallisuus ulkomaille sekä sosialisoidaan ja maksetaan eurooppalaiset velat. Suuri osa nuorisoa makaa työttöminä, sairaina ja ammattiin kouluttamattomina ja vanhukset syyllistetään hyvinvointivaltion kaatajiksi. Ne nuoret jotka töihin kykenisivät eivät “paskaduuniin” lähde, koska sosiaalituilla ja pikavipeillä pärjää - huomisesta ei kannata välittää, “naatitaan” tästä hetkestä kuka minkinlaisessa “pöllyssä“.

Kukapa nuori tuskaista televaisuutta sadan vuoden taakse tulevaisuuteen ulottuvien velkojen maksajana haluaisikaan ajatella. Syyttömiähän nuoremme tähän kaikkeen ovatkin. Valtaa monessa polvessa pitäneet ovat velkaorjuuteemme syypäät. He, poliitikot, jotka ovat vaalien alla yhä vain enemmän luvanneet ja valtaan päästyään yhä helpompaa elämää kaupitelleet ja valtaan päästyään säätäneet lait sellaisiksi, että ne ovat porsaanreikiä täynnä.

Väärämieliset lait ja direktiivit kansallisen etumme vastaisia

Näiden väärämielisten lakien myötä ovat oman maan pääomat ja verottamaton raha paenneet veroparatiiseihin ja uusi veltto väki ulkomailta on päässyt maahamme varallisuuttamme ja hyvinvointiamme nakertamaan, uutta velkaa kansallamme teettämään ja muiden maiden velkoja maksattamaan.

Me, äänestäjät, olemme tähän syypäät, kun velttoudessamme olemme tämän kaiken sallineet tapahtua. Jos haluamme pelastaa Suomen valtion, on tehtävä korjausliikkeet lainsäädännössä niin, että lähtökohtana on oman maan ja kansan hyvinvointi.

Voidaksemme pitää hyvän kansallisvaltion, on toimittava kuin hyvä yksityinen kansalainen. On pidettävä itsestä ja läheisistä huolta. On toimittava rehellisesti ja lakien mukaan, niin oma ja kansantalous menestyvät.

Kun kaikilla yhteisömme ihmisillä on samat periaatteet, koko yhteisö, koko maakunta ja koko Suomi menestyvät. Tällä periaatteelle rakennettiin itsenäisyytemme aikana Suomen valtio, jota on tavattu hyvinvointivaltioksi kehuskella nyt, kun sitä ei enää ole.

Jälleenrakennuskauden ajan loppuun asti kansallamme oli yhteinen tahto rakentaa kaikille ihmisille hyvä, tasa-arvoinen maa. Se saavutettiin, yhdessä valtion, luterilaisen kirkon ja hyvän kasvatuksen kanssa.

Oli maallinen ja hengellinen esivalta, jotka yhdessä kansaa suojaavina kilpinä turvasivat ja suojasivat yksilön ja koko kansan elämän.

Tämän kaksikilpisen suojan alla kasvoi isänmaataan ja omaa yhteisöään rakastava ihminen, joka halusi käyttää lahjansa omaksi ja yhteiseksi hyväksi ja kasvattaa lapsensa rehellisiksi, itsestään ja omaisistaan huolehtiviksi kansalaisiksi. Kirkkaana mielessä oleva sääntö oli se, että heikkoa ja kärsivää tuli ilman vastapalveluksen odotusta auttaa. Se perustui siihen, ettei koskaan voinut tietää milloin itse apua tarvitsee. Tämä on nykyään joiltakin pahasti unohtunut. Mutta edestään sen riistäjäkin aina ennen pitkää löytää.

Unionissa ja rahaliitossa on vääryys tullut hallitsevaksi

Runsas neljäkymmentä vuotta sitten alkanut maaseudun alasajo rikkoi tämän järjestelmän perusteet. Neuvostoliiton romahdettua haettiin turvaa lännestä. Mentiin suurin toivein Euroopan unioniin ja rahaliittoon. Kansan enemmistön tavoin itsekin näitä innoissani kannatin, mutta en enää voi paljonkaan hyvää näissä nähdä, koska vääryys on tullut vallitsevaksi.

Vahvimmat sortavat heikoimpia, moraali ja oikeus ovat kadonneet virkapaikoilta. Jumala on virallisesta sanastostamme, kouluistamme ja kasvatuksestamme hävitetty. Lait on väännelty sellaisiksi, ettei niitä suomalainen enää omakseen tunne.

Ei voi olla oikein, että eduskunnassa ja sen ministeriaitiossa kansamme korkeimmat edustajat vetoavat vääryyttä puolustaessaan eurooppalaiseen direktiiviin, komission ukaasiin korkeampana lakina ja ohjeena kuin suomalainen oikeuskäsitys ja vanha suomalainen laki on. Ei villin petoeläimen oikeus voi olla suomalaisen ihmisen oikeutta ylempänä eikä kansallisvarallisuuttamme anastava tai verojamme kiertävä riistäjä rehellistä, uurastavaa ja veronsa maksavaa kansalaistamme arvokkaampi tai hyödyllisempi.

Yhteisestä kuormasta vastikkeetta syövä ei voi olla rehellistä kansalaista ylempi eikä etuoikeutetumpi. Lainsäätäjien velvollisuus ja ensimmäinen vaatimus työssään on säätää sellaiset lait, joiden läpi eivät lusmut kulje. Lainsäädäntömme on aivan liian huonoa ja lakien valvonta vielä huonompaa.

Kansallinen verotus palautettava kuntoon, työ kotiin

Miten asiamme pannaan kuntoon? Hallituksen puoliväliriihi lähestyy. Tyhjää puhetta on riittänyt ja runsaita, pitkiä ja velttoja lomia.

Valtion budjettivaje on helposti hoidettavissa palauttamalla verotus siihen oikeudenmukaisuuden tilaan, jossa Suomi oli ennen rahaliittoon menoa. Palautetaan omaisuusvero ja laitetaan pääomavero progressiiviseksi. Alennetaan yhteisöveroa, tarkistetaan yritys- ja sosiaalitukia ja lisätään verohelpotuksin sosiaalitukea saavien halua ansiotyöhön. Aletaan raitistaa kansaa ja palautetaan kansan usko ja luottamus kristilliseen kirkkoon, jonka laupeudentyötä ja moraalista opetusta ja ohjausta me nyt kipeästi tarvitsemme.

Palautetaan työ syrjäseuduillekin, tehdään ruoka ja tarvikkeet siellä missä niitä tarvitaan

Luomme lainsäädännön, joka tukee ja kannustaa oman kotoisen ruoan tuottamista, tarjoaa maaseudulle mahdollisuuden kotieläinten ja ruoan kasvattamiseen, eläinten teurastamiseen, kotoisen ruoan ostamiseen kauppoihin, kouluihin ja työpaikkojen keittiöihin.

Edistetään kaivosten ja muiden yritysten saattamista suomalaisiin käsiin ja suomalaisen verotuksen alaisiksi. Säädöksiä on tarkistettava niin, että turistipaikoissa on mahdollista turisteille myydä paikallista ruokaa ja käsiteollisuuden tuotteita.

Ei ole synti olla terveellä tavalla itsekäs. Suomen kansa on saanut tämän maan asuttavakseen. Kansoille on piirretty rajat ja annettu velvollisuus pitää luonnosta ja eläimistä huolta. Ei ole tarkoitettu, että eläimiä unionin määräyksin ja palkkioin raijataan maassa sinne tänne ja maasta ulos ja ruokana takaisin. Jos ilmastoa aiomme hoitaa, peruslähtökohta on, että ruuat ja tavarat tehdään siellä missä niitä tarvitaan. Omavaraisuudella on kansamme tuhansia vuosia täällä elänyt. EU:n myötä on omavaraisuus tavoitteellisesti tuhottu. Tahallisesti ja tietoisesti meiltä on viety työ, ruoka ja omat tarvikkeet. Vain tyhmä ja omasta kansastaan piittaamaton voi näin lyhytnäköisesti ja omaa kansaansa polkien menetellä. Sellaiset poliitikot ja kansanjohtajat pitää vaaleissa panna viralta.

Demokratia on vaarassa, ellei kansallista korjausliikettä tule

Jos oikaisuliikettä ei pian saada alulle, demokratia on laajasti Euroopassa vaarassa. Hitler nousi Saksassa laillista tietä valtaan, kun teki selväksi, ettei vuoteen 1988 asti ulottuvia ensimmäisen maailmansodan sotakorvauksia enää makseta.

Putin palauttaa kovalla tohinalla neuvostodiktatuuria, mutta Suomen hyväuskoiset hölmöt virkapaikoiltaan vakuuttavat, ettei meitä mikään uhkaa, vaikka idässä ja pohjoisessa ei armeijaa ole.

Kun asiat pannaan siihen kuntoon niin, että ne miellyttävät suomalaisia ja ovat suomalaisen oikeuskäsityksen mukaisia, “vihapuhejahti” käy tarpeettomaksi. Jos hallitukseemme kohdistettu kritiikki ei hallitusvaltaa miellytä, kannattaa mennä peilin eteen ja samalla kuunnella huolella omia päätöksiään ja puheitaan. Vanha sääntö on, että jos epäkansanvastainen hallinto tuottaa hallituksen vastaista kritiikkiä, sen seurauksena ennen pitkää saapuu “kevät”.