Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Perussuomalaisissa Suomen turva

Tänään, elokuun 19. päivänä 2020 julkistettu HS:n puoluekannatusgallup osoitti suurimman oppositiopuolueen perussuomalaisten nostaneen kannatustaan 1.1 prosenttiyksikköä ja kannatus on nyt 19.0. Suurimpana puolueena jatkaa Sdp 21.0 prosentin kannatuksellaan, joka on 0.2 prosenttiyksikköä edellistä lukemaa alempi.
Kokoomuksen kannatus on alentunut 0.8 prosenttiyksikköä ja on nyt 16.9.
Vihreiden kannatus on 12.1, jossa nousua 0.8. Vihreät ovat ohittaneet keskustan, jonka kannatus 11.3 on edelleen laskeva. Käynnissä oleva puheenjohtajakilpa ei ole siivittänyt kannatusta. Vasemmistoliiton kannatus on 7.5, Rkp:n 4.4, Kd:n 3.9 ja Liike Harkimon 1.7.

Kannatusmittauksen suorittanut Kantar TNS selittää, että perussuomalaisten kannatus sai nousua EU:n 750 miljardin euron tukipaketista käydystä keskustelusta. PS esitti huolensa EU:n yhteisvastuun lisääntymisestä ja varojen kohdentamisesta. PS:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio esitti eduskunnan koollekutsumista kesken kesätauon. Eduskunnan puhemiehistö ei esitykseen taipunut.

Suomen suunta on huono: muukalaismaiden edut oman kansan tarpeiden edellä
Mikäli EU:n komission ehdottama ja jäsenmaiden hallitusten neuvottelema sopimus parlamenteissa hyväksytään, nettomaksajamaan Suomen velkaantuminen kasvaa vauhdilla. Pääministeri ja hallituspuolueet ovat kehuneet Suomen ”hyvää” neuvottelutulosta. Se on tuhlaajapojan ”neuvottelutaitoa”, jos antaa Suomea varakkaammille maille lahjaksi yli 6 miljardia ja saa runsaat 3 miljardia. Miten aikuinen ihminen voi moista päästellä suustaan?
Onnetonta matematiikan taitoa ja huonoa kansallista itsetuntoa osoittaa valtiovarainministeri Matti Vanhasen perustelu, että lahjamiljardimme kannustavat etelevaltioita ostamaan Suomen tuotteita. Meillä ei ole varaa näin lapsenuskoiseen valtiovarainministeriin!

EU:n komissio ja myös Marinin hallitus ovat käyttäneet härskisti hyväkseen koronataudin nostattamaa pelkoa Euroopan kansalaisissa. Synnytyspöydällä olevaa 750 miljardin ”hätäpakettia” on perusteltu koronan aiheuttamilla vahingoilla. Tämä on huono ja jopa väärä perustelu. Italian, Kreikan, Espanjan ja monien muiden jäsenmaiden taloudellinen holtittomuus on paljon vanhempaa perua kuin koronan aiheuttama. EU-eliitin vilppi ja valhe paistaa rumasti läpi.
Ilmaisen rahan syytäminen taloudellisesti edesvastuuttomiin maihin on nettosaajienkin näkökulmasta vahingollinen, koska ilmainen raha ei kannusta parantamaan tapojaan, vaan huonontamaan niitä. Ilmaista lahjaa saava vaatii aina vain lisää.

Nettomaksajan Suomen kannalta on hirvittävä vahinko, että velkataakkamme kasvaa nimenomaan muiden jäsenmaiden ”tarpeiden” vuoksi. Sen sijaan oma kansa joutuu aina vain ahtaammalle. Sen kokee jokainen vähävarainen seuratessaan omavastuun kasvamista lääkeostoissa ja elintarpeidensa ja muiden elantovarojen riittämättömyyttä.

Vihreät vaativat 80 000 uutta maahanmuuttajaa - omia kansalaisia puoli miljoonaa työttömänä!
Hallituksen sisäpolitiikka on järkyttävää, kansallisen etumme vastaista. Vaikka maassamme on nyt osin koronankin vuoksi lähes puoli miljoonaa työtä hakevaa, sisä- ja ulkoministeriöitä hallitseva Vihreä puolue vaatii maahan tuotavaksi 80 000 ”huippuammattilaista” paikkaamaan ”ammattityövoimapulaa”. Kun on kysytty millä alueilla pulaa on, vastaus on: huipputason koodaajat. Montakohan uutta ulkomaalaisten hotellitason huoltoleiriä tarvitaan lisää, ennen kuin tällainen huippuosaajien joukko on leiritetty. Ja paljonkohan maahanmuuton kustannukset nousevat, kun jo nyt ne ovat 3,2 mrd vuodessa.
Vihreille tiedoksi: Euroopassa vallitsevat vapaat työmarkkinat. Työpaikkaa voi vapaasti hakea kaikista jäsenmaista ja Euroopan ulkopuoleltakin. Työnantajat kyllä osaavat asiansa. Siihen ei Suomen maahanmuuttoviraston ”hallitsemaa”, Suomessa sijaitsevaa koko maailman sosiaalitoimistoa tarvita.

Marinin hallitus vie Suomen kurjuutta yhä syvemmälle. Matti Vanhasen laatimassa budjettiesityksessä ei ole säästöjä lainkaan. Entinen meno jatkuu ja kiinteitä kuluja lisätään koko ajan.
Menojen karsiminen on aloitettava jo ensi vuoden budjetissa. Maahanmuuton kuluja ja kehiysapua on karsittava kovalla otteella. Oma kansa ensin, muille sitten jos tuesta todellista apua on.

Kansalaiset ovat historiamme monissa vaikeissa vaiheissa tottuneet pitämään yhtä paikallisesti, maakunnallisesti ja valtakunnan tasolla. Luterilaisuudesta ja kansamme kovasta historiasta kumpuava esivaltauskollisuus on koronataudinkin vallitessa toiminut esivallan ja virkamiehistön ohjaamalla tavalla. Mutta toimiiko se kauan, jos nykyinen hulvaton talousmeno jatkuu?

Vahva, itsenäinen kansallisvaltio palautettavissa PS:n avulla
Perussuomalainen puolue ei ole koronataudin aikana millään tavalla heitellyt kalikoita hallitusvallan rattaisiin, vaan on asiallisesti tukenut mutta myös hyvällä tavalla kritisoinut hallituksen toimia. Kansalaiset näyttävät puoluekannatusmittauksessa palkitsevan tästä.
PS:n politiikka on ollut kansallista etuamme palvelevaa. PS on ylivoimaisesti kansallismielisin ja suomalaisin puolue Suomessa. Siksi unionistit ja liittovaltiota salakavalsti ajavat puolueet pelkäävät perussuomalaisia.
Kansalaisilta ei jää huomaamatta, että media, erityisesti Yle, kuulee ja kuuntelee oppositiopuolueiden nokkapuolueena kokoomusta ja sen puheenjohtajaa Orpoa. Halla-aho saa harvoin ykköspuhujan paikan, jos puheenvuoroa lainkaan. Orpo sen sijaan on aina esillä.
Ehkä on ollut hyväksikin, että kokoomuksen tavoitteet hyvin tiedetään ja gallupeissa vieras ja ehkä inhokin niitä kohtaan osoitetaan.
On hyvä, että PS varustautuu hyvin tuleviin kunnallisvaaleihin hankkimalla runsaan ehdokasjoukon. Perussuomalaiset on Suomen tulevaisuuden vahvin voima kansallisesti, taloudellisesti ja kulttuuriltaan vahvan, itsenäisen kansallisvaltion palauttamiseksi Suomeen.