Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


20.11.2015

Turvaa ja oikeudenmukaisuutta omalle kansalle

Isisläinen terrorismi on syvällä Euroopassa. Pariisissa tehdyt terrori-iskut ovat siviileihin kohdistuneina, julmina ja raakalaismaisina veritekoina niin pöyristyttäviä, ettei niitä voida lukea mihinkään yleistä arvostusta nauttivaan uskonnolliseen liikkeeseen kuuluviksi. Siksi ne ansaitsevat kaikkien sivistyneissä maissa esiintyvien uskontojen halveksunnan ja tuomion. Siksi myös islamin on niistä sanouduttava irti ja ne tuomittava.

Koko Euroopan on yhdessä tehtävä kaikki voitava, että tämä terrorismi saadaan kukistetuksi ja juuritaan pois. Ranskan asia on koko Euroopan asia, myös Suomen ja suomalaisten. Ranskan esiin nostamiin EU:n turvatakuisiin on myös Suomen osallistuttava. Suomen edun mukaista on osallistua Euroopan yhteiseen puolustukseen. Toisten turvaa saa vain kun itse sitä toisille antaa.

Isisin miekka on upotettava sen omaan sydämeen

Isis on herättänyt hyväuskoisen rauhaan, demokratiaan, ihmisoikeuksiin, yksilönvapauksiin ja vapaaseen liikkumiseen uskovan Euroopan uuteen todellisuuteen. Elämme kansainvaelluksissa ja terrorismin keskellä. Mikään Euroopassa arvostettu pyhä ei ole Isisille pyhää, vaan pilkan ja koston kohde.

Nyt menossa olevassa kansainvaelluksessa ei ole mitään kansainvälisesti hyväksyttyjä sääntöjä. Eurooppaan hyökännyt islamin nimissä riehuva vihollinen on hunneihin ja natseihin rinnastettava raakalaisjoukkio, joka voidaan tuhota vain äärimmäisen kovin keinoin, sodalla.

Ranskan sodanjulistus Isisille on perusteltu. Euroopan ja koko länsimaisen kulttuuripiirin on tähän sotaan osallistuttava. Toimista päättäminen kuuluu EU:lle, sen jäsenvaltioille ja niiden puolustusvoimille, Natolle ja oraalla olevalle Euroopan yhteiselle puolustukselle. Isis pyrkii tuhoamaan Euroopan, mutta sen terrori on käännettävä Euroopan voitoksi.

Suomi on maahanmuuton ja velkaisuuden vuoksi hyvin haavoittuvainen

Suomen kannalta isisläisen terrorismin avoin hyökkäys tulee mahdollisimman huonoon aikaan, sillä kaikki suuret taloutta ja hyvinvointia koskevat ongelmamme ovat ratkaisuvaiheessaan tai kokonaan ratkaisematta. Ratkaisemattomiin asioihin kuuluu hallitsematon maahanmuutto, joka lisää valtion ja kuntien velanottoa ja uhkaa nyt myös kuntien sisäistä järjestystä. Omien kansalaistemme hyvinvoinnin ja työllisyyden turvaaminen joutuu väistämättä vastakkainasetteluun maahanmuuttajien etujen kanssa.

Kansainväliset sopimukset velvoittavat sivistysvaltioita ottamaan vastaan turvapaikanhakijoita. Uskollisina sopimuksille eurooppalaiset valtiot ovat pitäneet rajat ja portit levällään kaikkien turvapaikanhakijoiksi ilmoittautuneiden paperittomienkin tulla.

Terroristien ja järjestäytyneiden valtioiden välinen sota Syyriassa on ajanut ihmisiä liikkeelle. Euroopasta – myös Suomesta – lähetetyt kutsut ovat langenneet otolliseen maaperään. Nyt Suomessa on lähes 30.000 ylimääräistä suuta ruokittavana, majoitettavana ja hoidettavana.

Suomeen loisimaan tulleet on toimitettava maasta pois

Yhä epäuskottavammaksi käy toive, että enemmistö heistä palautettaisiin takaisin. Lainsäädäntömme on tehty niin lepsuksi, että röyhkeä vieras on aina niskan päällä ja maksattaa isäntäväellään kaiken mahdollisen oikeusavun, ylläpidon ja terveydenhoidon viimeiseen terveysongelmaansa asti. Suomalaiset ovat vieraittensa lypsämiä uhreja omassa maassaan hamaan viimeiseen saatuun velkaeuroon asti.

Turpapaikan hakijat on ripeästi erotettava elintasopakolaisista ja Suomeen kuulumattomat on toimitettava maasta pois. Turvapaikan saaneet on vietävä rivakasti ansiotyöhön tai jollakin työllä korvaamaan ylöspitonsa. Se on suomalainen tapa: ”Jumala ei laiskoja elätä.”

Kansalaiset odottavat päättäjiltä oman kansan oikeudenmukaista kohtelua 

Kansan omistama Yleisradio ja suurimmat päivälehdet ylläpitävät tiukkaa sensuuria maahanmuuttajien etujen turvaamiseksi ja estääkseen heihin kohdistuneen asiallisenkin arvostelun. Siksi kritiikin painopiste on siirtynyt sosiaaliseen mediaan. Kansalaisille onkin syntynyt käsitys, että maahanmuuttajien edut ovat suuremmat kuin suomalaisten. Työttömyydestä ja köyhyydestä kärsivä kansanosa kokee, että vieraat saavat omia kansalaisia parempaa kohtelua ja nauttivat paremmasta ruoasta, terveydenhoidosta ja yleisestä turvallisuudesta kuin oma kansa.

Näissä käsityksissä on perää. Vuokrat nousevat kohtuuttomasti valtion rahoittamissakin vuokrataloissa ja voitoista ottavat röyhkeästi osansa myös ammattiliitot, kuten keskiviikkoiltaisesta A-studion ohjelmasta nähtiin.

Suomalaisten toimeentulohakemuksia hylätään ja budjettivaroja jää käyttämättä. Ihmiset kokevat tulleensa väärin kohdelluiksi ja jättävät vastaisuudessa apua hakematta. Tämä kertoo siitä, että suomalaiset vieraantuvat oman maan oikeutetuista palveluistaan, koska kokevat tulevansa syyttään avun saannista osattomiksi.

Maahanmuuttajista ei pidä tehdä etuoikeutettua eliittiluokkaa

Arvostelu ja vihaiset puheet lisääntyvät. Suomalaisten tunteita ei voida rasismista moittimalla kokonaan padota. Maahanmuuttajista ei pidä tehdä etuoikeutettujen elätettävien luokkaa, vaan työtätekeviä veronmaksajia.

Maahanmuuton seurauksena Suomen valtion ja kuntien velka kasvaa. Suomalaisten hädänalaisten asema heikkenee. Näin yhä laajemmin koetaan. Tämä on huolestuttavaa kehitystä.

Olemme kansana hyvin vaarallisella tiellä. Terrorismin siemenet itävät tällaisessa maaperässä. Syyllisten etsintä on sosiaalisessa mediassa ja ihmisten puheissa alkanut. Etsivät katseet ovat yhteiskunnallisissa päättäjissä ja mediassa. Seurauksia voi vain arvailla. Kansan etua ajavia epäitsekkäitä ja päättäväisiä johtajia kaivataan kipeästi.