Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


7.9.2015

Suomalaisten suojeltava omaa valtiota ja kansaa 

Eurooppa on monien murheittensa keskellä joutunut hallitsemattoman maahanmuuton kohteeksi. Puhutaan miljoonista tulijoista, eikä kansainvaellukselle näytä tulevan loppua, koska Euroopan rajat ovat auki ja tiedonvälitys rummuttaa sanomaa ihmisoikeuksista ja kaikkien oikeuksista onnen etsintään nimenomaan Euroopasta.

Euroopan unionin politiikkanahan on ollut leuhkia maanosamme edistyneisyydellä, vauraudella ja avoimuudella. On myös korostettu Euroopan valtioiden velvollisuutta ottaa vastaan kaikki tulijat lainkaan pohtimatta sitä, miten tämä on sopusoinnussa omien hädänalaisten ihmisten tarpeiden kanssa.

Suomen keskustan, perussuomalaisten ja kokoomuksen muodostama Juha Sipilän (kesk) hallitus on ainakin pääministeri Sipilän suulla yhtynyt siihen kuoroon, joka vaatii ”ihmisoikeuksien toteuttamista” ja vapaata muukalaisten tuloa maahan riippumatta tulijain taustoista, tavoitteista ja maan kantokyvystä. Sipilän lupausta luovuttaa Kempeleen asuntonsa maahanmuuttajille on julkisuudessa kiitetty. Asialla on toki toinenkin puolensa. Sipilän lupaus voi toimia yllykkeenä tulla Suomeen kansalaistemme taakkaa lisäämään.

Suomen ei ainakaan tässä taloudellisesssa tilanteessa kannattaisi noudattaa rikkaan Saksan esimerkkiä, varsinkaan kun meillä ei ole siirtomaavallan ja rotusorron taakkaa harteillamme.

Nykyisen laajuinen muukalaisten ryntäys saattaa johtaa senlaiseen kansainvaellukseen, joka alkoi hunnien hyökkäyksellä Euroopopaan 375 jKr. ja päättyi langobardien asettumiseen Po-joen laaksoon 568. Kansainvaellusten pyörteissä Länsi-Rooma tuhoutui 476. Rooman todelliset tai kuvitellut aarteet ja korkea elintaso olivat pääsyyt valtakunnan tuhoon. Nykyisen EU:n vetovoima voi johtaa samanlaiseen lopputulokseen.

EU:n ylimielisyys muihin valtioihin ja kulttuureihin nähden on osoittautunut sille itselleen turmiolliseksi. Kristinuskosta ja siihen perustuvasta moraali- ja oikeusperustasta luopuminen, perinteisistä avioliittokäsityksistä, perhekeskeisestä elämästä ja kansallisesta kasvatusperiaatteesta luopuminen ovat saaneet ihmiset jo monessa polvessa hämmennyksiin.

Irvokas ristiriita vallitsee juuri yhteiskunnan perussoluun perheeseen nähden: omien maiden perheiden hajotusta tuetaan ja rahalla edistetään, mutta maahanmuuttajien perheitä rahan voimin yhdistetään.

Tätä on harjoitettu koko unionin ajan. Nyt maahantulijain ydin, islam, on saanut rakennetuksi kaikkiin jäsenmaihin ulottuvan verkoston, joka koetaan nyt niin vahvaksi, että miljoonien ihmisten väestövyöry rohjetaan Eurooppaan toteuttaa.

Euroopan unionin ”sinisilmäiset hölmöt” ovat jättäneet rajat avoimiksi ja yhteisen puolustuksen rakentamatta. Nyt ei ole mitään kättä pitempää rajoilla. Vain Unkari seisoo vahvana rajoillaan. Kiina ja Venäjä tukevat YK:ssa ja sotakentillä Isiksen vyöryä eteenpäin. Vain Nato pystyy sen liikkeen pysäyttämään, siis USA jälleen kerran Euroopan puolesta.

Suomen EU-politiikan johtoajatuksena on ollut seurata Saksaa. Viimeistään nyt tulisi Sipilän hallituksen ottaa toisenlainen, raealistinen ote asioihin: on ryhdyttävä puolustamaan Suomea ja sen kansaa.

Suomi on köyhä ja syrjäinen maa. Sen kansa on sitkeää ja ahkeraa. Kovalla työllä on hyvinvointimme rakennettu. EU:n politiikan seurauksena suuri osa väestöä, talonpoikaisto ja työväestö kärsivät. Maan vaurauden luoneet ikääntyneet ihmiset ovat lujilla. Heiltä otetaan ja ulkomaalaisille annetaan arvovieraan malliin. Tämä ei mahdu suomalaiseen mielenlaatuun.

On säälittävää yksisilmäisyyttä ja kokonaisnäkemisen puutetta median jatkuva laulu velvollisuudestamme auttaa maahanmuuttajia. Saa hakemalla hakea lehdistä juttua, jossa käsiteltäisiin ongelmia suomalaisten näkökulmasta. Päällimmäisenä on haukkuminen rasismista niitä, jotka kehottavat harkintaan ja malttiin. Ei tarvitse ihmetellä miksi media ei menesty. Siihen on vain yksi syy: omien lukijoiden unohtaminen ja muukalaisten palvonta.