Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


20.12.2015

Demokratia on kukistava diktatuurin

Euroopan ”hullu vuosi 2015” on kallistumassa lopuilleen, adventtiin, jouluun, Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlaan. Tätä vuotta ovat hallinneet islaminuskon nimissä terrorisoineet uskonfanaatikot ja heitä ilmoituksensa mukaan pakoon lähteneet ”pakolaiset”, pääasiassa nuoret miehet. Heitä Eurooppa on ottanut vastaan vuoden aikana ainakin miljoona ihmistä, Suomikin jo 32.000.

Mikä Suomen hyvii? kysytään. Joudummeko terrorismin uhan alla alistumaan islamille? Valtiovalta ja evankelisluterilainen kirkkomme ovat vastaanottaneet heitä rajat, lompakot ja sylit avoinna, lisää julkista velkaa surutta ottaen ja hallituksen asettamat säästöt mitätöiden ja ”pakolaisilla” kauppaa käyden. 

Pakolaisia ja turvapaikanhakijoita pitää auttaa, näin perustellaan. Toinen, tätä vanhempi peruste on monikulttuurisuus. Se on kuulemma rikkautta, vaikka se ei sitä ole. Vähänkin maailmaa silmäilevä tietää ja tässä ajassakin näkee, että se on suurta valhetta. Kaikki Euroopan ja muun maailman maat, jotka ovat vastaan panematta hyväksyneet islamin, ovat joutuneet pysyvään ristiriitojen ja sisäisen sodan alaisiksi.

Vaikka kristinusko, hindulaisuus ja monet muut uskonnot ovat olleet islamille suopeita, rauhanomaisesti ja suvaitsevaisesti siihen suhtautuvia, islam ei sitä ole ollut eikä ole. Islamilaiset uskonoppineet eivät selkeästi sanoudu irti islamilaisesta terrorismista, eivät ilmianna Suomen lakeja rikkovia terroristeja eivätkä julista olevansa uskollisia Suomen lailliselle esivallalle ja Suomen laeille, vaan antavat terroristien kylvää pelkoa ja alistumisen henkeä.

Niin kauan kuin tämä islamin asenne Suomessa jatkuu, ei keskinäistä kansalaissopua ja monikulttuurisuuden ihanuutta Suomeen tule, vaan Suomi joutuu monien muiden Euroopan maiden tavoin sotatantereeksi. Britannia, Saksa, Ranska, Ruotsi, Tanska ja myös Suomen pääkaupunkiseutu ovat karvaasti kokeneet ”monikulttuurisuuden ihanuuden”.

Tänä hulluna maahantunkeutumisen vuotena Suomen hallitus on tätä monikulttuurisuuden aatetta ja kokemusta levittänyt yli Suomen. Rikokset, erityisesti naisiin kohdistuvat, ovat Suomessakin lisääntyneet. Laillinen järjestysvalta on maassamme ylityöllistetty. Poliiseja on säästöjen nimissä rankasti vähennetty. Nyt maahanmuuttokeskusten tapahtumat sitovat poliisivoimia. Suuri osa kansastamme tuntee syystä turvattomuutta ja pelkoa omassa asuinympäristössään. Monikulttuurisuuden odotettu onni on näyttänyt karut kasvonsa.

Missä on vika? Miksi tähän on tultu? Jo pari vaalikautta on useimpien vanhojen puolueiden vaalipropagandana ollut syyttää maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia puolueita ja heidän kannattajiaan rasimismista. Se syytös heitettiin muun muassa perussuomalaisten ehdokkaiden päälle jo vuoden 2011 vaalitaistelussa. PS-puolue sai rankan vaalivoiton kritisoimalla EU:ta, rahaliittoa ja maahanmuuttoa. Puolue ei mennyt hallitukseen, koska hallitusohjelma ei puoluetta miellyttänyt. Vuoden 2015 vaaleissa tuli jälleen voitto. PS -puolue nousi toiseksi suurimmaksi puolueeksi keskustan jälkeen ja meni hallitukseen yhdessä keskustan ja kokoomuksen kanssa.

Suomen ja ennen kaikkea PS-puolueen vahingoksi islamilainen Isis sai aikaan valtavan kansainvaelluksen Eurooppaan. Suomessa perussuomalaisten äänestäjistä lähes puolet on pettynyt puolueen hallituspolitikkaan. Itse Timo Soinista on monen silmissä tullut Euroopan liittovaltiokehityksen edistäjä, islamilaisuuden ja monikulttuurisuuden suosija. 

Kun kokoomus sisäministeri Petteri Orpon toimin jatkaa maahanmuuton edistämistä, keskusta on maahanmuuttokritiikistä hiljaa ja pääministeri Juha Sipilä (kesk) Saksan liittokansleria Angela Merkeliä (krist.dem.) seuraten toivotti maahanmuuttajat tervetulleiksi Suomeen, pääsi hallitsematon vyöry valloilleen.

Jo tähän astinen maahanmuuttokustannus vuositasolla on 1–1,5 miljardin luokkaa. Suuret kansanjoukot tajuavat, että  Suomella on suurten ratkaisujen ajat käsillä. Näin ei voi jatkua. Maahanmuuttajista valtaosa on saatava maasta pois ja uusien tulo on rajattava aivan minimiin.

Kestävätkö maamme talous, puoluekenttä ja kansanvalta? Eivät kestä, ellei käännettä saada vauhtiin ja suvakkien ylivaltaa politiikassa ja mediassa suitsituksi. Suvakkisanomalehtien linja muuttuu, kun tilaajat kaikkoavat, mutta suvakki-Ylen suuntaa on vaikeampi muuttaa niin kauan kun sillä on kansalaisten verovarat käytössä. Siihen puuttumiseen tarvitaan eduskuntavaalit. Ne tulevat aikanaan ja silloin rysähtää ihan uudella tavalla.

Olen mielenkiinnolla seurannut Rajat kiinni-Piikki kiinni -liikettä Tornion tapahtumasta 2.10.15 alkaen. Eilen oli vastaava tapahtuma Oulussa kaupungintalon edustalla. Joulun läheisyydestä huolimatta paikalla oli noin sata ihmistä siniristilippuineen ja julisteineen. Paikalla oli keskiluokka, kuten Torniossakin. Nuoret ja keski-ikäiset naiset ja miehet enemmistönä, tukena varttuneempaa väkeä, joilla oli huoli Suomesta ja omista jälkeläisistään.

Pidettyjen puheiden sanoma oli selkeä. Suomi ei noudata lakejaan. Rajat voidaan Schengenin ym. sopimusten nojalla määräaikaisesti sulkea ja maahan tulo estää turvallisista maista kuten Ruotsista ja Venäjältä tulevilta. Jos Sipilän hallitus ei tätä tee ja saa maan taloutta hallintaan, se ei kauan nauti luottamusta.

Sipilän hallitus muodostettiin kansan antaman valtuutuksen perusteella. Kansan vankka enemmistö halusi, että maan pyörät saadaan pyörimään. Kun työmarkkinat, lähinnä SAK, ei kanna vastuuta maan työllisyydestä ja taloudesta, on hallituksen toimittava. Hallitus toimiikin ja sitä on kannatettava. Mutta maahanmuutto ei ole läheskään hallinnassa. Islamin uhan saamiseksi kuriin on kansan annettava hallitukselle tukensa. Paineita on lisättävä niin mediaa kuin eduskuntaa ja hallitustakin kohtaan. Demarien on ryhdyttävä turhanpäiväisen räkytyksen sijaan tukemaan Suomen pelastamista suomalaisille. 

Eurooppa torjui islamin ensimmäisen kerran 732 Poitiersissa Ranskassa Kaarle Martelin johtaessa ratsuväkeänsä ratsastavia islamisteja vastaan. Se oli krisntinuskon ja islamin aatteellinen sota. Kohta seurasivat ristiretket, aatteiden sodat nekin. Euroopan kansallisvaltiot kehittyivät, niiden mukana Ruotsi ja siihen liittynyt Suomi.

Uskonpuhdistuksessa 1500-luvun alkupuolella luotiin luja perustus kansallisvaltioille, kun Luther korosti jokaisen kansan oikeutta omaan kieleen, kulttuuriin ja tapoihinsa. Latina syrjäytyi ja kirkkokansa sai kuulla Jumalan sanaa omalla äidinkielellään.

Euroopan unionin puuhamiehet ovat halunneet syrjäyttää sekä kristinuskon että kansallisvaltiot ja luoda rahan hallitseman liittovaltion. Näyttää siltä, että islamin paapominenkin on toteutettu siinä tarkoituksessa, että kansalliskirkot ja kansallisvaltiot murtuisivat.

Islam on tullut vaihdilla aatteelliseen ja arvoista vapaaseen tyhjiöön sotilaallisena kärkenään Isis. Suvakit tekevät heille tilaa kaikilla foorumeilla, myös kristillisessä kirkossa. Eroa kirkosta -liike sai vapaasti yllyttää eroamaan kirkosta. Kirkon johto säikähti jäsenpakoa ja alkoi monikulttuurisuuden varjolla myötäillä islamia. Ylessä luettiin Koraania ja valmistettiin islamille tietä. Vakavamielinen kansa katseli tätä menoa ymmällään. Jumalan 1. käskyä ”Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia” kirkon johto rikkoi räikeästi. Kristikansa seurakuntineen jätettiin yksin.

Kommunismi ei kyennyt alistamaan Suomea. Vihollinen torjuttiin asein kirkon ja papiston tukiessa taistelua. Natsismi voitettiin Euroopasta lännen demokratioiden ja kommunismin yhteisvoimin. Natsisaate suitsitiin pois ja sen kannattajia rangaistiin. Kommunismin harjoittama rikollisuus jäi rankaisematta, mutta sen päävaltakunta Neuvostoliitto sortui. Kun kommunismin pahat teot ovat rankaisematta demokratia ei Venäjällä edisty. Islamilaisen diktatuurin viisisataavuotiset jäljet näkyvät yhä Balkanilla. Demokratian kehtona pidetty Kreikka sairastaa yhä islamilaisen ”monikulttuurisuuden” nostattamaa moraalittomuuden tautia. Sen seurauksena koko EU sairastaa eikä sitä pelasta islamilaisen kulttuurin istutus tänne.

Suomi nousee suomalaisten voimin suomalaisia arvoja kirkastamalla, niitä kunnioittaen ja noudattaen. Oli mielenkiintoista seurata Rajat kiinni -tapahtuman julistusta Oulun kaupungintalolla lauantaina ja sadan merin päässä siitä pidettyä toista tapahtumaa, Tiernapoikien kisailua. Tiernapoikien 1800-luvun kulttuuriperinteessä lauletaan: ”Katsokaatte nyt tuota murijaanien kuningasta, kuinka sen pitää rukoilemaan Herodesta ja lankeemaan hänen etehensä polovillensa.”

Kansa tungeksi lavan edessä, kuunteli keskittyneesti laulun sanoja, jotka ajanmukaisina edelleen uppoavat kansan sieluun.

Koko Rotuaari pullisteli väen paljoudesta. Kaupungintalon edessä seisovan joulukuusen latvassa loisti kirkas tähti, samoin Tuiran Leijonien joulukuusessa Tuirassa. Merijalin komea Leijona ärähtelee tornitalon katolla. Tulee turvallinen olo näitä katsoessa.

In hoc signo vinces. Tässä merkissä olet voittava, Eurooppa ja Suomi.